Ziraat Bankası kartı olanlar için bu gece 00.00’da sonlandırılacak!

Ziraat Bankası, yaptığı kampanya ve ödül dağıtımı ile dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel banka kartı olanlara belirtilen şartları taşıması halinde 300 TL iade edilecek. İşte kampanya detayları..
Ziraat Bankası kartı olanlar için bu gece 00.00’da sonlandırılacak!

Ziraat Bankası, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında kampanyanın bu gece 23.59'da sona ereceğini açıkladı. Katılım sağlamak isteyenlerin yerine getirmesi gereken şartları da tek tek açıklayan dev banka "19-23 Nisan 2024 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile Çocuk Eğlence Oyun Parkları ve Oyuncak sektöründeki üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız her 1.000 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL, toplam 300 TL Bankkart Lira hediye!" açıklamasını yaparak kampanya koşulları hakkında da bilgi verdi.

ekran-goruntusu-2024-04-23-130609-min.png

19 Nisan tarihinde başlayan kampanya bu kapsamda 23 Nisan tarihine kadar devam edecek. Katılım sağlamak isteyenlerin Bankkart Mobil’den ya da bankkart.com.tr üzerinden işlem yapabilecekleri ifade edildi.

Her bir katılımcının en fazla 300 TL Bankkart TL kazanabilecekleri ifade edilirken, Bankkart Lira verilecek işlemler için peşin ya da taksitli yapılabileceği açıklandı.

23 NİSAN’A ÖZEL 300 TL BANKKART TL VERİLECEK

Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel toplamda 300 TL Bankkart verileceğini açıkladı. 19 Nisan’da başlayan kampanyaya katılmak isteyenler için bu gece 23.59’da katılımın sona ereceği aktarıldı.

KAMPANYA KOŞULLARI AÇIKLANDI

Kampanya koşulları açıklanırken, e-ticaret işlemlerinin kampanyaya dahil olmayacağı aktarıldı. Katılım sağlamak isteyenler için detaylar şu şekilde:

  • “Kampanya 19-23 Nisan 2024 tarihlerinde geçerlidir.
  • Kampanyaya Bankkart Mobil'den veya bankkart.com.tr'den katılabilirsiniz.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.
  • Kampanya dönemi içerisinde Bankkart'ınız ile çocuk eğlence oyun parkları ve oyuncak sektöründeki üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız her 1.000 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL, toplam 300 TL Bankkart Lira verilecektir”

Kampanyanın başka bir kampanya ile birleştirilemeyeceği açıklanırken, kampanya döneminde yapılan işlemlerin iptal ya da iade edilmesi halinde Bankkart TL’lerin geri alınacağının altı çizilid. Bu sebeple hesaba ya da kredi kartına durumun borç olarak yansıtılacağı, Ziraat Bankası’nın web sitesi üzerinden detaylı olarak aktarıldı.