Türkiye'de bir ilk! İşçilere 2.000 TL 1 Mayıs BAYRAM İKRAMİYESİ müjdesi o tarihte hesapta

Dün tüm Türkiye'de 1 Mayıs işçi bayramı kutlanırken işçilere bayram ettirecek ikramiye müjdesi son dakika duyuruldu. 2.000 TL hesaplara yatacak...
Türkiye'de bir ilk! İşçilere 2.000 TL 1 Mayıs BAYRAM İKRAMİYESİ müjdesi o tarihte hesapta

MANİSA (İHA) - 1 Mayıs İşçi Bayramı tüm Türkiye'de düzenlenen etkinliklerle kutlanırken işçiler seslerini duyurabilmek için meydanlara inmişti. 1 Mayıs'ın olaysız kutlandığı şehirler arasında yer alan Manisa'da da etkinlikler gün boyunca devam ederken Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban işçilere 1 Mayıs'ta ikramiye müjdesi verdi.

İŞÇİLERE BAYRAM İKRAMİYESİ MÜJDESİ!

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda Belediye Şantiyesi’nde işçilerle buluştu. İmkanları ölçüsünde, işçilere bayrama özel 2 bin TL ikramiye vereceklerini duyuran Başkan Balaban, “Emek en yüce değerdir” dedi. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı işçilerle kutladı. İşçilerle kahvaltı yapan Başkan Balaban’a Eşi Serap Balaban, Başkan Yardımcıları Ali Kuyumcu, Emine Özge Arslan, Haydar İzci, Mehmet Mesut Doğan, MAYEB AŞ Genel Müdürü, Özel Kalem Müdürü Seyit Ali Özmen, Yetkili Sendika Hizmet İş Manisa Şube Başkanı Rahmi Okan Polat, sendika yöneticileri ve birim müdürleri eşlik etti.

ikarmiye-25.jpg

Kahvaltı sonrası işçilere seslenen Başkan Semih Balaban, bu bayramın önemine dikkat çekti, emeğin ve emekçinin her zaman yanında olduklarını söyledi. Yunusemre Belediyesi’nde bir ilke de imza atan Başkan Balaban, 1 Mayıs’a özel işçilere 2 bin TL ikramiye vereceklerini açıkladı.

ikramiye-1.jpg

Başkan Balaban işçilere ithafen yapmış olduğu konuşmasında emeğin en yüce değer olduğunu belirterek 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları nedeniyle işçilere sembolik olarak 2 bin TL bayram ikramiyesi ödemesi yapılacağını duyurdu. Alınan karar büyük yankı uyandırırken diğer belediyeler ve işverenlere örnek olması tememni edildi. Özel sektörde bazı işverenlerin de 1 Mayıs nedeniyle çalışanlarına ikramiye ödemesi ya da hediye çeki dağıttığına yönelik haberler yerel ve ulusal basında yer almıştı. Söz konusu uygulamanın tüm ülke geneline yayılarak herkese ikramiye ödemesi yapılması talep edildi.