TMSF Mondi Mobilya için satış kararı aldı! Pay satışı fiyatı ve tarihi

10 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan duyuru ile Hazineye Ait Mondi Mobilya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Paylarının Satışı kararı ilan edildi.
TMSF Mondi Mobilya için satış kararı aldı! Pay satışı fiyatı ve tarihi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanlığı TMSF tarafından alınan karar doğrultusunda hazine mülkiyetine geçen Mondi Mobilya'nın paylarının satışa çıkartılacağı duyuruldu. TMSF tarafından 10 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan duyuru kapsamında ihalenin muhammen bedeli ise 1 milyar 200 milyon TL olarak belirlendi.

TMSF tarafından yayımlanan satış duyurusunda "Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF veya Fon), Hazine mülkiyetinde bulunan %100 oranındaki Mondi Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi paylarını, kapalı teklif isteme ve açık artırma yöntemlerinin birlikte uygulanması suretiyle “Şartname”de belirtilen kayıt ve şartlarla satışa sunmaktadır" denilerek tüm hisselerin satılacağı ilan edildi.

TMSF MONDİ MOBİLYA SATIŞ KARARI! İHALE TARİHİ VE FİYATI NE KADAR?

Hazine mülkiyetinde bulunan %100 oranındaki 1 TL (BirTürkLirası) nominal değerli 30.000.000 (Otuzmilyon) adet Mondi Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi paylarının satılacağı açıklandı. Mondi'nin satışı için tarih 25 Haziran 2024 olarak belirlendi.

mondi-ihale.jpg

Kapalı zarf usulü alınan teklifler 25 Haziran 2024 tarihinde katılımcılar huzurunda açılacak ve en yüksek teklifi veren kişi ya da kurum Mondi Mobilya'nın yeni sahibi olacak. İhaleye katılmak isteyenlerin ise hazırlamış oldukları tekliflerini 24 Haziran 2024 tarihine kadar elden TMSF'ye teslim etmekle yükümlü olacaklar.