Sıfır arabada 2 gün fırsatı! Opel'den 429.000 TL'lik anahtar teslim satışlar!

Sıfır kilometre araba satın alacak olanlar için Nisan 2024 döneminin son fırsatı açıklandı. 429.000 TL ödeme yapanlar sıfır kilometre araç sahibi oluyorlar.
Sıfır arabada 2 gün fırsatı! Opel'den 429.000 TL'lik anahtar teslim satışlar!

Türkiye’de otomobil fiyatları ile alakalı olarak yeni gelişmeler yaşanmaya başlandı. Otomobil firmaları Nisan ayının sonu gelmesi ile beraber Mayıs ayının başında devreye girecek olan yeni zamları hesaplamaya başladılar. Araçların fiyatlarına zam yapacak olan firmalar bu hafta içinde yeni zamları açıklayacaklar. Bu zamların hafta sonuna doğru açıklanması beklenirken Nisan 2024 fiyatlarından satışlar da devam edecek. Yeni zamlar devreye girdiğinde ise fiyatlar bir miktar yükselmiş olacak.

UCUZ ARABADA YENİ FORMÜL!

Sıfır kilometre araç satın almak için plan yapanlar zorlu bir fiyat baskısı altında kalıyorlar. Binek otomobiller satın alınması durumunda donanım seçeneklerine göre fiyatlar 1,5 Milyon TL’ye yaklaşıyor. Bu rakam ise her bütçeye uygun olmayabiliyor. Bunun üzerine insanlar ucuz sıfır araba arayışına giriyorlar. ÖTV muafiyeti hakkı olanlar için süreç oldukça kolay yönetilebiliyor. Ancak bu hakka herkes sahip olamadığı için tam bir kriz yaşanıyor.

Ucuz sıfır araba satın alacak olanların tek çıkış noktaları hafif ticari araçlar kalıyor. Gerçekten bir bütçe sıkıntısı varsa ve amaç ihtiyaçtan dolayı araba almak ise hafif ticari araçlar bir seçenek haline gelebiliyorlar. Bu da firmaların hafif ticari araçlarına talepleri artırıyor. Opel firması da müşterilerden gelen bu talepleri değerlendirirken sıfır araç sahibi olmak isteyen müşterilere çok özel bir teklif sunuyor.

OPEL’DEN SON 2 GÜNLÜK FIRSAT!

Opel’in hafif ticari aracı olan Opel Combo için çok özel bir kampanya açıklandı. Hafif ticari araç kategorisinde çok tutan modellerden olan Opel Combo şu anda 829.000 TL fiyatla satılıyor. 2024 model yılına ait olan Opel Combo satın almak isteyenlerin taşıt kredisi imkanları bulunuyor. 400.000 TL taşıt kredisi çekilerek bu araç satın alınabiliyor. Opel Combo satın almak isteyenler bunu 429.000 TL peşinat ödemesi yaparak gerçekleştirebiliyorlar. Bu fiyatın sadece 2 gün geçerli olacağı açıklanırken 1 Mayıs’tan itibaren fiyatlar değişecek.