Seçim vaadi gerçekleşti! Ücretinin artık 1 TL olduğu açıklandı

Seçim öncesinde belediye başkan adaylarının verdiği vaatler yavaş yavaş yerine gelmeye devam ediyor. Aktarılan son habere göre o belediye başkanının seçim vaadi gerçekleşti! Ücretinin 1 TL olduğu açıklandı. İşte merak edilenler..
Seçim vaadi gerçekleşti! Ücretinin artık 1 TL olduğu açıklandı

Konuya ilişkin aktarılan son habere göre Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın seçim vaadi gerçek oldu. Başkan Aras, öğrenci bütçelerine katkı olması amacı ile üniversite ring sefer ücretinin 1 TL olacağını açıkladı.

Uygulamanın ise 1 Mayıs tarihinden itibaren başladığı açıklandı. Muğla Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Aras, üniversite ring seferlerini 1 TL’ye düşürdü.

7 TL’DEN 1 TL’YE DÜŞÜRÜLDÜ

Buna göre Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde Kötekli – Kampüs – Yeniköy – Turgutreis öğrenci yurtları bölgesinde ring sefer ücretlerinin alınan karar kapsamında 1 TL olduğu belirtildi. Sefer ücreti 7 TL idi.

AMAÇ ÖĞRENCİ BÜTÇELERİNE KATKI SUNMAK

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, yaptığı açıklamasında öğrencilere seçim vaadi sözünü tuttuğun u ifade etti. Öğrenci bütçelerine katkı sunmak için bu kararın alındığını ifade eden Aras, şunları söyledi:

“Kentimizde yaklaşık 46 bin, Sıtkı Koçman Üniversitesinde ise yaklaşık 25 bin öğrencimiz eğitim görüyor. Biz seçimden önce Kötekli kampüsünde bulunan öğrencilerimize destek olacağımızın sözünü verdik. Evlatlarımızın eğitimine daha iyi odaklanmaları, bütçelerine katkı sunulması ve okullarına daha rahat ulaşım sağlayabilmeleri adına bir düzenleme yaparak Kötekli – Kampüs - Yeniköy - Turgutreis öğrenci yurtları bölgesindeki ring sefer ücretini 7 TL’den 1 TL’ye düşürdük. Bundan sonraki süreçte de gerek diğer üniversite öğrencilerimiz, gerekse ilk ve ortaöğretim öğrencilerimiz için farklı projelerimizi hayata geçireceğiz. Atamızın bize gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine çıkılması yolunda en önemli unsur olan eğitim konusunda yapacağımız projeler ile hem öğrencilerimizi hem de ailelerimizi memnun edeceğiz”

1 TL’lik ring sefer uygulamasının 1 Mayıs Çarşamba gününden itibaren uygulanmaya başlandığı açıklandı.