Kucoin Nedir Satın Alma Yöntemleri

Kucoin Nedir Satın Alma Yöntemleri

Kripto para piyasalarına eklenen yeni borsalardan biri de kucoin borsasıdır. Oldukça güvenilir kabul edilen olan bu site aynı zamanda arkadaş getirene komisyon vermesi ile avantajlıdır. Hatta sizin getirdiğiniz arkadaşınızın getirdiği kişilerden de para kazanmak mümkündür. Bu özellik bile borsaya pek çok kişiyi çekmektedir.

Kucoin’e Nasıl Üye Olunur?

Kucoinde alım satım yapmak için ilk olarak site ana sayfasına girerek üye olmalısınız. Sağ üstteki “Sign Up” butonuna tıklayarak çıkan formu doldurun. Formu gönderince e posta hesabınızı onayladıktan sonra üyelik gerçekleşir. İşlem yapmak içinse iki faktörlü doğrulamayı aktif hale getirin.

Kucoin Para Yatırma

Kucoin kripto para borsası olduğu için sadece sanal paralar yüklenebilir. Sağda bulunan dolar simgesine tıklayarak açılan menüden “Deposit” bağlantısına tıklayın. Açılan ekrandan yatıracağınız kripto paraya ilişkin cüzdanı seçin. Adres ve para birimini teyit ettikten sonra alış ve satışı gerçekleştirebilirsiniz.

Alış ve Satış İşlemleri

Ana ekrandaki “Markets” bağlantısı ile alış ve satış yapmak mümkündür. Buraya tıkladıktan sonra sizden bazı güvenlik aşamaları isteyebilir. Bunları tamamladıktan sonra işlem yapabilirsiniz. Sanal işlemler olduğu için güvenlik üst düzeydir. Kullanıcılar bu yönüyle kucoin güvenli mi sorusuna kafa yormamalıdır. Alış satış yaparken price fiyatı, amount ise tutarı belirtir. Ratio ile de paranın %’kaçı ile işlem yapacağınızı belirleyebilirsiniz. Bu şekilde kucoinde alım ya da satım yapmak oldukça kolaydır.