Koton halka arz ne zaman hangi banka ne zaman kaç lot verir fiyat yorum alınır mı?

Koton halka arzı için geri sayım başlarken halka arz tarihi ve banka bilgileri geldi. Kaç lot verir, fiyatı, alınır mı?
Koton halka arz ne zaman hangi banka ne zaman kaç lot verir fiyat yorum alınır mı?

Türkiye'nin lider hazır giyim markaları arasında yer alan Koton halka arz kararı almıştı. 1988 senesinde kurulan ve özellikle de son 5 sene içerisinde mağaza sayısını büyük oranda arttırmayı başaran Koton Borsa İstanbul üzerinden halka açılıyor.

KOTON HALKA ARZ NE ZAMAN?

30 Nisan tarihinde başlayacak olan halka arza 2-3 Mayıs tarihine kadar talep toplayacak. Borsaya yatırım yapmak isteyen ve yeni halka arzları kovalayan yatırımcılar tarafından Koton halka arz süreci merakla bekleniyordu. Halka arz sonrasında Koton şirketinin sermayesinde büyük artış yaşanması bekleniyor...

KOTON HALKA ARZ NE ZAMAN, HİSSE FİYATI KAÇ TL?

Sermaye Piyasası Kurulu SPK tarafından onaylanan Koton halka arz işlemi için geri sayım başladı. Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arz işlemi için hisse fiyatı 30,50 TL olarak açıklandı.

koton-arz.jpg

KOTON HİSSE ADI KODU NE?

Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. #Koton koduyla Borsa’da işlem görecek.

KOTON HALKA ARZ KİŞİ BAŞI KAÇ LOT VERİR?

Bireysele eşit dağıtım sistemiyle lotlar paylaştırılacak. Toplamda 136 milyon 600 bin lot halka arz edilecek.

KOTON HALKA ARZ HANGİ BANKA, HELAL Mİ?

Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arz konsorsiyum lideri İş Yatırım olarak açıklandı. Taleplerinizi İş Yatırım Şubeleri, TradeMaster Web, TradeMaster Mobile, Herkese Borsa Mobile, İş Bankası Şubeleri, İş Bankası İnternet Şubesi ve İşCep aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Sabit fiyatla talep toplama işlemlerinde halka raz büyüklüğü 4.166 milyon TL olarak açıklanırken halka açıklık oranı ise yüzde 16,46 oldu.