Garanti BBVA emekli maaş promosyonu kaç TL’ye yükseldi?

Emeklilere Garanti BBVA tarafından yapılan ödemelerin ne kadar olduğu merak ediliyor. Emekli maaş müşterileri Garanti BBVA’dan ne kadar emekli maaş promosyonu ödemesi alıyorlar?
Garanti BBVA emekli maaş promosyonu kaç TL’ye yükseldi?

Emekliler için emekli maaş promosyonları öncelikli konu haline geldi. Bekledikleri ara zammı alamayan emekliler emekli maaş promosyonları ile alacakları ödemelerle bütçelerini destekliyorlar. Bu şekilde emeklilere sağlanan imkanlar bankadan bankaya değişiyor. Bundan dolayı da emekli maaş promosyonları banka banka araştırılıyor. Bu araştırmanın sonunda ise emekliler hangi banka ile çalışacaklarına karar veriyorlar.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI GARANTİ BBVA

Emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emekli müşterilere Garanti BBVA tarafından önemli tutarlarda ödemeler yapılıyor. Bu ödeme tutarları Garanti BBVA’nın belirlediği ve dönem dönem de güncellediği tarifeler üzerinden ödeniyor. Emekli müşteriler maaşlarına karşılık gelen emekli maaş promosyonu tutarını Garanti BBVA’dan alabiliyorlar.

Garanti BBVA’nın emekli maaş promosyonu güncel tarifesi şu şekilde:

Emekli maaşları 10.000 TL’ye kadar olanlara 6.250 TL,
Emekli maaşları 10.000 TL ile 15.000 TL arasında olanlara 10.000 TL,
Emekli maaşları 15.000 TL ile 20.000 TL arasında olanlara 12.500 TL,
Emekli maaşları 20.000 TL ve üzerinde olanlara 15.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Garanti BBVA’dan emekli maaş promosyonu ödemesi alabilmek için emeklilerin yapmaları gereken bazı işlemler bulunuyor. İlk olarak emeklinin SGK’dan almış olduğu emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıması gerekiyor. Sonrasında ile banka ile emekli müşteri emekli maaş promosyonu sözleşmesi yapılıyor. Bu sözleşme ile beraber banka maaş promosyonu ödemesi vermeyi kabul ediyor. Emekli ise bankaya 3 yıl boyunca maaşını bir başka bankaya taşımayacağına dair söz veriyor. Emekli müşteri eğer 3 yıllık süre içerisinde bir başka bankaya geçiş yaparsa almış olduğu emekli maaş promosyonu aylık olarak hesaplanıp kalan kısmın bu bankaya iade edilmesi gerekiyor.