Emekliyi sevinçten havalara uçurtacak haber az önce geldi!

Emekliler bayram ikramiyelerinden sonra promosyon ödemelerinin farklarını da cebine koydu. Ancak bu haberle sürorizlerin bittiğini sanan emeklilere yine güzel haber geldi. Emekliyi sevinçten mutlu edecek haberin detayları belli oldu.
Emekliyi sevinçten havalara uçurtacak haber az önce geldi!

Bankalar arasında emeklileri bünyelerine katmak için promosyon yarışı devam ederken, güzel haber o bankadan geldi. ING Bank, resmi web sitesinden aktardığı habere göre emeklilerden 1 yıl boyunca çıkarttıkları kart için ücret ödemeyecekleri açıklandı. İşte kampanyanın detayları

EMEKLİ PROMOSYONLARI GÜNCELLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamasında kamu bankalarının promosyon ödemesini güncelleyeceğini açıklamıştı. Bu gelişme sonrasında özel bankalar da harekete geçerek kamu bankalarının altında kalmadı. Emekli maaşını ING’ye taşıyanlara 18 bin TL’ye kadar nakit promosyon ödemesi verileceğini duyurdu.

Ancak ING’nin emeklilere sunacağı promosyon ödemesinin sadece bunlarla sınırlı kalmayacağı aktarıldı. Otomatik fatura ödeme talimatına ek olarak 3 bin TL’ye kadar nakit promosyon ödemesi yapılacağı aktarıldı.

EMEKLİ MÜŞTERİLERİNE ÖZEL FIRSATLAR

ING, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında emekli maaş müşterisi olan ING emeklileri için şu avantajları sıraladı:

  • Dijitalden gerçekleştireceğiniz para transferi işlemlerine masraf ödemezsiniz.
  • %3,94'ten başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabilir,
  • 3 ay boyunca Turuncu Ekstra Plus avantajlarından puan toplama koşulu olmadan yararlanabilir,
  • İlk defa ING Kredi Kartı başvurusu yaptığınızda, ilk 1 yıl kart ücret ödemezsiniz.

ING EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR OLDU?

ING emekli promosyonu da güncellendi. Banka yaptığı açıklamasında 10 bin TL’ye kadar olan emekli maaşı için 6.250 TL, 10 bin TL – 15 bin TL arasında maaş alan emeklilere 10 bin TL, 15 bin TL ile 20 bin TL arasında maaş alanlara 12.500 TL ve 20 bin TL üzerinde maaş alanlara 15 bin TL tutanlara promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. Promosyon ödemeleri için maaşınızı ING Bank’a taşımanız gerekiyor.