Emeklilere 22.000 TL ödenecek! Vakıfbank hesabınızı kontrol edin!

Emekliler için Vakıfbank’ın açıklamış olduğu özel paket kampanya ile yapılacak ödemeler netleşti. Emeklilerin banka hesaplarına 22.000 TL para yatacak.
Emeklilere 22.000 TL ödenecek! Vakıfbank hesabınızı kontrol edin!

Emekliler ekonomik olarak oldukça can sıkıcı bir süreç içerisinde kaldılar. Yüksek emekli maaşı alan az sayıda emekli hariç olmak üzere çoğu emekli derin bir geçim sıkıntısı yaşıyorlar. Özellikle de düşük maaş alan emeklilerin nasıl geçinebildikleri büyük bir hayret ile merak ediliyor. Bu süreç içerisinde emeklilere ek bir kaynak sağlayan banka kampanyaları ön plana çıkmaya başladı. Emekliler için en dikkat çeken kampanya ise Vakıfbank tarafından açıklandı.

VAKIFBANK EMEKLİ PAKETİ NEDİR?

Emeklilerin çokça tercih ettikleri bankalardan olan Vakıfbank bunu özel emekli paketleri ile sağlayabiliyor. Emeklilere çok önemli imkanlar sunan Vakıfbank yeni emekli paketi ile de emeklilerin ilk tercihi olacak. Bu paket kapsamında emeklilere iki farklı ödeme yapacak olan banka bu ödemelere dair detayları da kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank emeklilere iki aşamalı bir ödeme imkanı sağlarken bunun ilk aşamasını emekli maaş promosyonu oluşturuyor. Maaşını Vakıfbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca da emekli maaşını bir başka bankaya taşımama sözü veren emekliler bu bankadan emekli maaş promosyonu ödemesi alma hakkı elde ediyorlar. Her bir emekliye maaş tutarına göre ödeme yapılırken bu ödemenin tutarının 12.000 TL’yi bulabileceği bildirildi. Bu ödemeler tek seferde ve peşin olarak yapılırken emeklilerin ellerine toplu para geçme imkanı doğuyor.

Emekliler için Vakıfbank’ın tek imkanı maaş promosyonu olmuyor. Maaş promosyonunda asgari tarifeden ödeme yapan Vakıfbank bunu ek imkanlar ile telafi ederek emekli müşterilerin gönlünü almayı başarıyor. Bu çerçevede emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanıp ödeme alan emekli müşterilere ek olarak da 10.000 TL de mini ihtiyaç kredisi veriliyor.

36 ay vadeli olarak kullandırılan ihtiyaç kredisinin taksitleri emekli müşterinin Vakıfbank’a yatacak maaşından küçük taksitler halinde otomatik olarak kesiliyor. Bu şekilde bu imkanı kullanan emeklilerin banka hesaplarına maaş promosyonu ve ihtiyaç kredisi toplamında 22.000 TL tutarında para yatabiliyor.