Emekli promosyon ödemesi alanlar dikkat! Ek bir ödeme daha yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekliler için geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında kamu bankalarının promosyon ödemelerini güncelleyeceği ifade edilmişti. Kamu bankaları gibi özel bankaların tamamı da harekete geçti!
Emekli promosyon ödemesi alanlar dikkat! Ek bir ödeme daha yapılacak

Emekli promosyon ödemesi alanları yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Emekliler geçinirken yaşadıkları zorluklar için şikayet ederken, bankalardan az da olsa yüklerini hafifletecek açıklamalar gelmeye devam ediyor. Artık pek çok banka SGK promosyon ödemesinin yanı sıra ek promosyon ödemesi yapıyor.

2.500 TL'YE KADAR CHİP PARA VERİLECEK

Ek promosyon ödemesi yapan bankaların başında da Akbank geliyor. Akbank, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında SGK emekli maaşını taşıyana 17 bin 500 TL’ye varan ödül fırsatı 15 bin TL’ye varan promosyona ek 2.500 TL chip para verileceğini belirtti.

ÖDEMELERE İLİŞKİN DETAYLAR

Akbank, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 01 Mayıs – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını Bankamızdan almayı taahhüt eden emeklilerimiz 15.000 TL’ye varan promosyondan faydalanabileceklerdir. Buna ek olarak kampanya dönemi içerisinde, Akbank Vadesiz hesabından veya Axess/Wings sahibi olan SGK emeklileri için kredi kartlarından verecekleri ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına 500 TL, toplamda 2.500 TL chip-para ile 17.500 TL ödül fırsatından yararlanabileceklerdir”

Maaşını taşımak isteyenlerin artık şubeye gitmesine gerek olmadığı ifade edilen açıklamada Akbank mobil, internet ya da müşteri iletişim merkezlerinin tercih edilebileceği ifade edildi. Promosyon ödemesine ek olarak verilen ek promosyon tutarı da açıklandı.

MAAŞ MİKTARINA GÖRE EK PROMOSYON VERİLECEK

Akbank, yaptığı açıklamasında ek promosyon tutarının da maaşlara göre değişeceğini belirterek, şunları söyledi:

0 – 9.999 TL arasında maaş alanlara 5 bin TL SGK promosyonu ve 1.250 TL ek promosyon verilecek

10 bin TL – 14.999 TL arasında maaş alanlara 8 bin TL SGK promosyonu ve 2 bin TL ek promosyon verilecek

15 bin TL – 19.999 TL arasında maaş alanlara 10 bin TL SGK promosyonu ve 2.500 TL ek promosyon verilecek

20 bin TL ve üzeri maaş alanlara 12 bin TL SGK promosyonu ve 3 bin TL ek promosyon verilecek

Ödemelerden yararlanmak isteyenler 31 Mayıs tarihine kadar Akbank’a başvurabilecek.