Ekmekte tarife yine değişti SON DAKİKA 3 TL indirim açıklandı! İşte 200 gram ekmeğin yeni fiyatı

Ekmek fiyatlarına uygulanacak olan yeni indirim açıklandı. Son dönemde peş peşe zam gelen ekmekte tarife yine değişti son dakika 3 TL indirim açıklandı.
Ekmekte tarife yine değişti SON DAKİKA 3 TL indirim açıklandı! İşte 200 gram ekmeğin yeni fiyatı

Ekmekte tarife yine değişti SON DAKİKA 3 TL indirim açıklandı! İşte 200 gram ekmeğin yeni fiyatı - Ekmek fiyatlarında peş peşe yeni zam haberleri açıklanmaya devam ederken Ankara'da zamlı ekmek satışı başlamıştı. Ankara'da yapılan güncelleme sonrasında 8 TL'den satılan ekmeğin fiyatı 10 liraya çıkartılmıştı.

İstanbul'da da ekmek fiyatları için zam talebi açıklanmış, Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar ekmek fiyatının 15 TL olmasını talep ettiklerini dile getirmişti. İstanbul'da ilçelere göre ekmek fiyatı talep eden fırıncılar fiyatın 12,5 TL ile 15 TL arasında olmasını istediklerini belirtmişti.

ÇANKIRI'DA EKMEK FİYATLARINA 3 TL İNDİRİM!

Ankara'da ekmeğe 2 TL zam gelirken Çankırı'da ise 3 liralık indirim açıklandı. Çankırı’da bir fırın işletmesi il genelinde 8 TL’ye satılan 200 gram ekmeği 5 TL’ye satılıyor. Gramajında hiçbir değişiklik yapılmadan piyasanın altına satılan ekmek, öğrenciler ve emeklilerden yoğun talep görüyor. Çankırı'nın farklı mahallelerde yaşayan vatandaşlar da ekmeğin 5 TL'ye satıldığı fırını tercih ediyor. Fırın işletmecisi Ali Karabaş, yaptıkları indirimden vatandaşların büyük memnuniyet yaşadığını ifade etti.

indirimli-ekmek.jpg

Ekmeği uyguna sattığı için taleplere yetişemediğini söyleyen Ali Karabaş, “İlimizde ekmek 8 TL'yken biz halkımıza destek olmak için 5 TL’ye satıyoruz. İyi tepkiler de kötü tepkiler de alıyoruz. Diğer fırıncı arkadaşlarımız bize gönül koyuyor ama imkanlarımız el verdiği sürece satmaya devam edeceğiz. Uygun verdiğimiz için taleplerimiz fazla, üretime yetişemiyoruz. Yıllardır bu işi yapıyorum, yıllardır fırıncılar arasında rekabet var. İnsanların alım gücü az olduğu için dua edenler bile oluyor. Gramaj hiçbir şekilde değişmiyor. Müşteriler bilinçli kendisi bile tartıyor. Ekmek ucuz olduğu için başka mahallelerden de vatandaşlarımız buraya ekmek almaya geliyor” dedi.

Ucuz ekmek almak için fırına gelen vatandaşlar da teşekkürlerini sunarken yakın illerde ekmeğin 10 TL olduğunu ama kendilerinin fırından 5 liraya ekmek aldıklarını belirterek 1 ekmek fiyatına 2 ekmek alma imkanı sunan fırıncıya teşekkürlerini sundular. Özellikle de öğrenciler, emekliler ve dar gelirli vatandaşların ucuza satılan ekmeği almak için fırına geldikleri belirtildi.