Altında son dakika! İslam Memiş önümüzdeki hafta için altında bombayı patlattı

Yaptığı açıklamalarla gündem olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten önemli bir açıklama geldi. Memiş, yaptığı açıklamasında önümüzdeki hafta için altın fiyatlarına ilişkin bombayı patlattı! İşte Memiş'in açıklaması ve merak edilenler
Altında son dakika! İslam Memiş önümüzdeki hafta için altında bombayı patlattı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için önemli açıklamalarda bulundu. Ons altın fiyatında önümüzdeki hafta 2260 – 2280 dolar seviyesinde kadar gerileme olabileceğini ifade eden Memiş, altında / dolar durumunda pozitif bir etki görülerek gram altının düşebileceğini ifade etti.

DÜŞÜŞ GÖRÜLEBİLİR

Yaptığı açıklamalarla gündem olan ve pek çok kişinin merakla takip ettiği Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıyı gelecek haftaya ilişkin olası fiyat hareketleri hakkında bilgi verdi. Uzman ismin yaptığı açıklamasında önümüzdeki hafta ons altın fiyatlarında 2260 – 2280 dolar seviyelerine kadar bir düşüş görülebileceğini belirtti. Bu durum da ons altın fiyatlarında bir gerileme olabileceğini gösteriyor.

3.500 TL OLABİLECEĞİ SÖYLENMİŞTİ

Memiş, daha önceki açıklamasında altının 3.500 TL seviyesini görebileceğini ifade etmişti. Dönemsel olarak düşebilecek olan altın toparlanma hareketleri sonrasında yeniden yükseliş ivmesine hız kazandırabilir.

ALTIN DAHA DÜŞER Mİ?

yatırım yapanlar altın fiyatlarının daha düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Uzmanlar altın fiyatlarının dönemsel olarak gerileyebileceğini ancak her zaman kazandıran bir yatırım aracı olmasına dayanarak yükseliş ivmesinde olabileceğinin altını çiziyor.

8 MAYIS ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Gram altın fiyatı

Alış: 2.404 TL

Satış: 2.404 TL

Çeyrek altın fiyatı

Alış: 3.952 TL

Satış: 4.017 TL

Yarım altın fiyatı

Alış: 7.906 TL

Satış: 8.033 TL

Tam altın fiyatı

Alış: 15.739 TL

Satış: 15.992 TL

Cumhuriyet altın fiyatı

Alış: 16.135 TL

Satış: 16.379 TL

Uzmanlar, altın fiyatlarında çeşitli parametrelere bağlı olarak değişkenlik gözükebileceğini ve bu sebeple yatırımcıların iyi analiz etmesi gerektiğini öneriyor.

NOT: Haberimiz yatırım tavsiyesi içermemektedir. Piyasadaki rakamlar baz alınarak hazırlanmıştır.