Akbank'tan emeklilere 2.500 TL hediye!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Akbank’tan 2.500 TL hediyeli emekli maaş promosyonu açıklaması geldi.
Akbank'tan emeklilere 2.500 TL hediye!

Türkiye’de emeklilerin karşılaştıkları ekonomik sorunlar acil nakit ihtiyaçlarını zirveye çıkardı. Emekliler geçimlerini sağlamak için ek nakit imkanlarını araştırıyorlar. Bu konuda da fazla seçenekleri olmayan emeklilerin tüm yolları bankaların emekli maaş promosyonu kampanyalarına çıkıyor. Emekliler bu kampanyalar ile elde ettikleri nakit kazançlarla dönemsel olarak rahat bir nefes alma imkanı buluyorlar.

AKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI GÜNCEL TARİFE!

Akbank emeklilere en yüksek maaş promosyonu ödemesi yapan bankalar arasında yer alıyor. Emekliler maaşlarını bu bankaya taşıyarak promosyon ödemesi alma hakkı elde ediyorlar. Bunun için yapılması gereken ise maaş taşıma işleminin tamamlanmasının ardından emekli maaş promosyonu sözleşmesinin imzalanması oluyor.

Akbank’ın emekli maaş promosyonu ödemelerine ilişkin güncel tarife şu şekilde:

0 – 9.999 TL arasında emekli maaşı olanlara 6.250 TL
10.000 TL – 14.999 TL arasında emekli maaşı olanlara 10.000 TL
15.000 TL – 19.999 TL arasında emekli maaşı olanlara 12.500 TL
20.000 TL ve üstünde emekli maaşı olanlara 15.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

2.500 TL HEDİYE VAR!

Emekliler Akbank ile emekli maaş promosyonu sözleşmesi yaptıklarında ek bir jest ile karşılaşıyorlar. Bu çerçevede emekliler sadece otomatik fatura ödeme talimatı vererek bu hediyeyi elde edebiliyorlar. Her otomatik fatura ödeme talimatı veren emeklilere fatura başı 500 TL’den 2.500 TL’ye kadar hediye veriliyor.

Emekliler Akbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanıp bir de 2.500 TL hediyeyi aldıklarında ceplerine toplamda 17.500 TL tutarında para girmiş oluyor. Ayrıca Akbank tarafından emekli müşterilere ek olarak çeşitli ayrıcalıklar da sağlanıyor. Tüm bu ayrıcalıklardan yararlanabilmek için tek tapılması gereken ise Akbank’ın emekli maaş müşterisi olmak oluyor.