570.800 TL parası olan yaşadı! Ford sıfır arabada patron çıldırdı fırsatını açıkladı!

Sıfır kilometre araba satın almayı düşünenlere Ford tarafından kaçırmak istemeyecekleri bir teklif yapılıyor. Ford 570.800 TL peşin parası olanları sıfır araba sahibi yapıyor.
570.800 TL parası olan yaşadı! Ford sıfır arabada patron çıldırdı fırsatını açıkladı!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında rekabet yeniden üst seviyede yaşanmaya başlandı. Firmalar düşen araç satış rakamlarını toparlayabilmek için oldukça avantajlı araba kampanyalarını ardı ardına açıklamaya başladılar. Bu çerçevede sıfır kilometre araç alma planı yapanların önlerinde çok önemli fırsatlar çıkmaya başladı. Bütçe sorunu yaşayanlar için ise kolay ödeme seçenekleri sunulurken araç sahibi olmak çok daha basit hale geliyor.

EN ÇOK SATILAN ARAÇ KAMPANYADA

Türkiye’de araç satış rakamları incelendiğinde en çok satılan hafif ticari aracın Ford Yeni Transit Courier olduğu görülüyor. Bu hafif ticari araçtan sadece işletmeler faydalanmıyorlar. Bu araba aynı zamanda günlük şehir içi otomobil ihtiyacını da karşılayabildiği için bireysel müşteriler tarafından da tercih ediliyor. Üstelik bunun için bizzat Ford firmasından müşterilere çok özel bir teklif yapılıyor.

Ford firması bireysel müşterilere eğer bütçe sorunu yaşıyor ve binek otomobilleri satın alamıyorlar ise Ford Yeni Transit Courier model aracı satın almalarını öneriyor. Bunu yapmaları durumunda önemli bir tasarruf sağlanabiliyor. Üstelik müşteriler araba ihtiyaçlarını da rahat bir şekilde karşılayarak Ford kalitesinde yepyeni bir araç sahibi oluyorlar. Bu imkanı da çok sayıda müşteri değerlendirirken açıklanan kampanya araç satın almayı düşünmeyenleri bile Ford Yeni Transit Courier satın almaya teşvik ediyor.

Ford Yeni Transit Courier için firma başlangıç fiyatı 870.800 TL olarak açıklandı. Yenilenmiş tasarımı ile çok daha üstün bir araç haline gelen Ford Yeni Transit Courier model arabayı satın almak için peşin ödeme sıkıntısı yaşayan müşterilere firma tarafından bir fırsat sunuluyor. Bu durumda müşterilere firma Yapı Kredi Bankası’ndan verilecek şekilde 300.000 TL kredi imkanı sağlanıyor. 12 ay vadeli olan bu kredi seçeneğinde müşterilerden herhangi bir faiz talep edilmiyor. Faizsiz kredi ile Ford Yeni Transit Courier satın alanlar peşin ödemeyi 300.000 TL düşürebiliyorlar.

Ford Yeni Transit Courier satın alırken faizsiz 300.000 TL kredi kullanan müşteriler firmaya peşinat olarak sadece 570.800 TL tutarında ödeme yapıyorlar. Bu yöntem ile Ford kalitesinde sıfır kilometre arabaya kolayca sahip olunuyor.