Manisa'da Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması yapıldı

Genç İlahiyat Öğrencileri Kulübü tarafından Manisa Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması tamamlandı.
Manisa'da Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması yapıldı

MANİSA (İHA) - Manisa Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde bir yandan eğitim öğretim bir yandan da sosyal ve kültürel etkinlikler tüm hızı ile devam ediyor. Genç İlahiyat Öğrenci Kulübü tarafından gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması büyük ilgi görürken yarışmanın kazananları belli oldu.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Mescidinde düzenlenen yarışmaya Manisa İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ceyhan, MCBÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Hocaoğlu, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Erdinçli de katılım sağladı. Yarışmada öğrenciler dereceye girmek için hünerlerini sergilerken yarışmanın kazananlarına ödülleri takdim edildi.

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ'NDE DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde Genç İlahiyat Öğrenci Kulübü tarafından Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması gerçekleştirildi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde Genç İlahiyat Öğrenci Kulübü tarafından Fakülte Mescidinde düzenlenen Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasına Manisa İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ceyhan, MCBÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Hocaoğlu, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Erdinçli katıldı.

3 kategoride gerçekleşen yarışmada Kızlarda Yüzüne Okuma’da Meltem Çoban, Beyzanur Yalçınkaya, Rana Toprak, erkeklerde Muhammed Said Kandemir, Fatih Dilek, Adil Orhan, hafızlıkta ise Feyza Altun, Şükrücan Yalova, Abdurrahman Yılmaz dereceye girdi.

Öğrenciler yarışmada dereceye girmek için en güzel okumalarını yapmaya çalışırken başarılı olarak dereceye girmeye hak kazanan öğrencilere ödülleri takdim edildi.