Paranın köpeği olmak yerine para verip köpek oldu!

Dünya köpek olmak için 2 milyon Yen ödeyen adamın hikayesini konuşuyor.
Paranın köpeği olmak yerine para verip köpek oldu!

Paranın köpeği olmak yerine para verip köpek oldu! Dünyada her geçen gün yeni tuhaflıklar yaşanmaya devam ederken bu olaylardan biri de Japonya'da yaşandı.

Çocukluğundan beri köpek olmak isteyen adam 2 milyon Yen ödeyerek bu hayalini gerçekleştirdi. Yaklaşık 380 bin TL ödeyen adam gerçekçi bir Collie kostümüne sahip oldu. 2022 yılında vermiş olduğu röportaj esnasında çekilen görüntülerde "I want to be an animal (Hayvan olmak istiyorum)" adındaki Youtube kanalında videonun yayımlanmasına Alman RTL kanalının yeni izin verdiği bilgilerine yer verildi.

JAPON ADAM KÖPEK OLDU!

Çocukluğundan beri hep hayvan olmak istediğini belirten adam bunun için bir YouTube kanalı kurdu. Toko olarak anılan adam "Collie oldum ve ufaklığımdan beri kurduğum hayvan olma hayalimi gerçekleştirdim" diyerek sevincini dile getirirken kostümlü köpeğe diğer köpeklerin yaklaşmaktan çekindiği görüldü.

30 binden fazla takipçi sayısına ulaşan Toko "Köpek olmak istememin tuhaf olduğunu düşünürler. Bu yüzden yüzümü de gösteremem. Ailem ve arkadaşlarım hayvan olduğumu öğrenince çok şaşırdı." diyerek gerçek kimliğini açıklamayı düşünmediğini ifade etti.

Filmlerle reklamlara heykel ve model üretmesiyle bilinen Zeppet adlı Japon şirketi tarafından üretilen köstüm hakkında yapılan açıklamada "İnsan ve köpek iskeletlerinin yapısı çok farklı olduğundan, kostümü nasıl köpeğe benzer biçimde yapabileceğimizi çalışmaya çok zaman harcadık. Ek olarak, bu köpek cinsinin çeşitli açılardan çekilen fotoğraflarını topladık. Böylece Collie'nin güzel kürkünü kopyalayıp tasarlayabildik, bu sayede kürk doğal görünümüne kavuştu" denilerek kostümün büyük bir çaba ve emek ile üretildiği ifade edildi.