İspanya'da gece kulübü yangınında 13 kişi hayatını kaybetti

İspanya'ya bağlı olan Murcia kentinde faaliyet gösteren gece kulübünde meydana gelen yangın felakete dönüştü.
İspanya'da gece kulübü yangınında 13 kişi hayatını kaybetti

İspanya'da bir gece kulübünde meydana gelen yangın büyük bir faciaya dönüştü. İspanya'da gece hayatının en hareketli olduğu bölgeler arasında yer laan Murcia kentinde meydana gelen yangında panik ve izdihamın da etkisi ile can kaybı arttı.

Gece kulubünde henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede yayıldı. Gece kulübünde kullanılan dekorasyon malzemesinin tutuşması ile yangın büyürken yaşanan izdiham ve panikle beraber yangından kaçmak isteyen kişiler adeta birbirlerini ezdi.

İSPANYA'DA GECE KULUBÜNDE YANGIN FELAKETİ!

Irak'ta düğün salonunda yaşanan yangın felaketi daha hafızalarda yerini korurken bir yangın haberi de İspanya'dan geldi. İspanya'da bir gece kulübünde henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Yangın gece kulübünün dekorasyonunda kullanılan malzemenin de etkisi ile her yeri sararken gece kulübünde olan kişiler panik içerisinde kaçmaya çalışırken izdiham oluştu.

İspanyol itfaiye ve polis ekiplerinin kısa sürede müdahalesine rağmen yangında ilk belirlemelere göre 13 kişi hayatını kaybetti. Ekiplerin müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürülürken dumandan etkilenen 4 kişinin ise hastanede tedavisinin devam ettiği belirtildi. Yangında gece kulubünde olduğu belirlenen ancak henüz bulunamayan kişilerin olduğu belirtilirken bu nedenle can kaybı sayısının artabileceği ifade edildi. Ekiplerin enkazda arama çalışmaları devam ederken kayıp kişiler nedeni ile titiz bir şekilde aramaların süreceği açıklandı. Olay İspanya'da büyük yankı uyandırırken güvenlik güçlerinin de soruşturma açtıkları ifade edildi.