Acı haber gece saatlerinde geldi! Hayatını kaybedenlerin sayısı 125 oldu

Acı haber geldi saatlerinde duyuruldu! Aktarılan son habere göre Azerbaycan’ın Karabağ bölgesinde bulunan benzin depolama tesisinde büyük bir patlama meydana geldi. Meydana gelen korkunç olay sonrasında vefat sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.
Acı haber gece saatlerinde geldi! Hayatını kaybedenlerin sayısı 125 oldu

Akşam saatlerinde aktarılan son habere göre patlamada can kaybı 125’e yükselirken yangın sebebiyle yanıkları olan çok sayıda kişi de hastanede tedavi görmeye devam ediyor.

Karabağ bölgesine bağlı Hankendi şehrinde bir akaryakıt deposunda patlama meydana geldi. Dün akşam saatlerinde meydana gelen patlama sebebi henüz belli değil. Ancak yerel kaynakların aktardığı habere göre korkunç paylama pek çok kişinin akaryakıt almak için beklediği sırada meydana geldi.

KONTROL ALTINA ALINDI

Karabağ bölgesinde meydana gelen benzin depolama alanındaki yakının ise Azerbaycanlı itfaiyeciler tarafından kontrol altına alıp söndürüldüğü ifade edildi.

HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 125 OLDU

Konuya ilişkin Ermenistan Sağlık Bakanı Anait Avanesyan açıklama yaptı. Yaptığı açıklamasında patlamada meydana gelen can kaybının 0’den 125’e çıktığını ifade etti. 125 kişinin cansız bedenlerinin Ermenistan’a getirildiğini ifade eden Avanesyan, hayatını kaybedenlerin kimliklerinin çalışıldığını söyledi. Meydana gelen patlamadaki ilk belirlemelere göre 290 kişinin yaralandığı ifade edilirken, yaralıların durumunun kritik olduğu da aktarılan son haberde belirtildi.

YANGIN SÖNDÜ

Azerbaycan Bakanlığı tarafından da yapılan son açıklamaya göre bölgede 15 itfaiye aracının gönderildiği aktarıldı. Ekiplerin çalışmaları ile yangının söndürüldüğü ifade edilirken bölgede yaralı personellerinin çalışmalarına devam edildiği belirtildi.

Yanık tedavisi için gereken ilaçların ve malzemelerin yardımlarının yapıldığı ve bugün de yapılmaya devam edeceği aktarıldı. Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre tıbbi tahliyeler için çalışmaların devam ettiği belirtildi.