Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, öğrencilerin hazırladığı geri dönüşüm sergisine katıldı

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, bugün Mehmetçik İlkokulu öğrencilerinin sıfır atık ürünlerinin dönüştürülmesi ile hazırlanan geri dönüşüm sergisine katıldı.
Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, öğrencilerin hazırladığı geri dönüşüm sergisine katıldı

Başkan Çakın, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Uşak Belediyesi’nin aktardığı son habere göre belediye başkanı bugün Mehmetçik İlkokulu’nda düzenlenen sergiye katıldı.

UŞAK BELEDİYESİ DUYURDU

Öğrencilerin yüzlerinin güldüğü sergide, Başkan Mehmet Çakın, Uşak’ın geri dönüşüm konusunda bir marka haline geldiğini belirtti. Konuya ilişkin detayları ve sergiden renkli kareleri Uşak Belediyesi X sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

ÖĞRENCİLERİN PROJELERİNİ TEK TEK İNCELEDİ

Uşak Belediyesi, öğrencilerin sıfır atık konsepti ile hazırladığı sergiye Başkan Çakın’ın da katılım sağladığını duyurdu. Serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Çakın, öğrencilerinin projelerini tek tek inceledi.

ekran-goruntusu-2024-02-09-175052-min.png

SERGİYİ DÜZENLEYENLERE BAŞKAN ÇAKIN’DAN TEŞEKKÜR

Yapılan paylaşımda şu ifadeler kullandı:

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın, Mehmetçik İlkokulu öğrencileri tarafından sıfır atık ürünlerinin dönüştürülmesiyle elde edilen geri dönüşüm sergisine katıldı.

Şehrimizin geri dönüşümde bir marka olduğunu, çocuklarımızın da bu bilinçle yetiştirilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkanımız, serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti”

Başkan Çakın, sergiden ayrılmadan önce yaptığı konuşmasında Uşak’ın geri dönüşüm konusunda önemli bir marka konumunda olduğunun da altını çizdi.