MASKİ Şehzadeler'de yağmursuyu ızgaralarını temizlemiyor!

Manisa'da yağışlara hazırlık tüm hızı ile devam ederken MASKİ Şehzadeler'de ki yağmursuyu ızgaralarını temizlemeye başladı.
MASKİ Şehzadeler'de yağmursuyu ızgaralarını temizlemiyor!

Son dönemde yaşanan küresel iklim değişikliği nedeniyle sık sık yaşanan sel felaketlerinden en çok etkilenen illerin başında yer alan Manisa'da ekipler çalışmaları hızlandırdı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Şehzadeler'e bulunan yağmursuyu ızgaralarında temizlik çalışmaları başladı.

İl genelinde başlayan çalışmalarda ani ve yoğun yağışlar nedeniyle oluşabilecek su taşkınlarını önlemek adına yağmursuyu ızgaralarında temizlik başladı. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında Şehzadeler ilçesine bağlı olarak Akıncılar, Utku ve Peker Mahallelerinde bununan ızgaralar da temizlik çalışmaları tamamlandı.

YAĞMURSUYU IZGARALARI TEMİZLENİYOR!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ani yağışlarda yaşanabilecek muhtemel su taşkınlarına karşı önlem almak amacıyla Şehzadeler ilçesine bağlı Utku, Akıncılar ve Peker mahallelerinde bulunan yağmursuyu ızgaralarında temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

yagmur-1.jpg

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde ani ve yoğun yağışlardan kaynaklı yaşanabilecek su taşkınlarına karşı yağmursuyu ızgara temizliklerini sürdürüyor.

yagmur-2.jpg

Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Şehzadeler ilçesine bağlı Utku, Akıncılar ve Peker Mahallelerinde temizlik çalışması gerçekleştiriliyor. Ekipler özellikle trafik akışının da yoğun olduğu bölgelerde bulunan yağmursuyu ızgaralarının iç kısımlarındaki katı atıkları ve çöpleri temizleyerek oluşabilecek taşkınlara karşı önlem alıyor.

Son dönemde artan sel felaketleri sonrasında şehirde çalışmalar hızlandırılmış ve özellikle de yağmursuyu kanallarına yönelik temizlik çalışmaları arttırılmıştı. Bu kapsamda MASKİ ekipleri Manisa'da mahalle mahalle temizlik çalışmalarına başlamıştı.