MASKİ dere temizliği çalışmalarına devam ediyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, çalışmalarına devam ediyor. Aktarılan son habere göre dere temizliklerine devam eden MASKİ son olarak Şehitler Mahallesi’nde dere temizliğini yaptı.
MASKİ dere temizliği çalışmalarına devam ediyor

MASKİ Manisa’nın Salihli ilçesinde bulunan Şehitler Mahallesi’nde dere temizliği yaptı. Derelerdeki yabancı maddeleri temizleyen çalışanlar suyun düzenli akmasını sağlıyor.

MASKİ ekipleri “Daha Temiz Bir Manisa” hedefi ile çıktıkları bu yılda il genelinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

DERE TEMİZLİK ÇALIŞMASI BAŞLADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ‘Daha Temiz Bir Manisa’ hedefiyle il genelinde çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli’ye bağlı Şehitler mahallesinde dere temizlik çalışması başlattı.

aw167262-01.jpg

MAHALLE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ‘Daha Temiz Bir Manisa’ hedefiyle il genelinde dere temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Salihli’ye bağlı Şehitler mahallesinde temizlik çalışması başlatıldı. Ekipler çeşitli nedenlerle derede biriken zararlı maddeleri topluyor, suyun düzenli akışı sağlanıyor. Mahalle sakinleri devam eden çalışmalardan dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Bölgedeki vatandaşlar MASKİ’nin çevre temizliği çalışmalarından son derece memnun olduklarını dile getiriyor. MASKİ, Manisa genelinde çevre temizliğinde adından söz ettiren bir kurum haline geldi.