MASKİ 3,5 kilometre uzunluğundaki dereyi temizledi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) çalışmalarına devam ediyor. Aktarılan son habere göre yağış için uyarı alan Manisa’da ekipler harekete geçerek, Saruhan Mahallesi’ndeki 3,5 kilometrelik dereyi temizledi.
MASKİ 3,5 kilometre uzunluğundaki dereyi temizledi

Ani yağışlar karşısında şimdiden tedbirini almak için harekete geçen MASKİ ekipleri, vatandaşların can ve mal kaybını korumak için Saruhan Mahallesi’nde olan dereyi temizledi.

3,5 kilometrelik uzunluğunda olan deredeki zararlı maddeler toplanırken, suyun düzenli akması sağlandı. MASKİ, aynı zamanda il genelindeki dereleri ve mazgalları temizlemeyi de ihmal etmiyor. Kış aylarında yağışların ani bastırması karşısında yaşanabilecek olumsuzluklar için önlem alınıyor.

3,5 KİLOMETRELİK DERE TEMİZLENDİ

Ani ve aşırı yağış tehdidine karşı teyakkuzda olan, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaya devam eden MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Saruhan mahallesindeki derede 3.5 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi.

aw126720-01.jpg

MAHALLELİDEN TEŞEKKÜR GECİKMEDİ

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü küresel ısınma ve iklim değişikliğine bağlı olarak son günlerde etkisini gösteren sağanak yağış tehdidine karşı önlem almak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda il genelinde dere temizliklerine ağırlık veren Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Saruhanlı ilçesine bağlı Saruhan mahallesindeki derede 3.5 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, çeşitli nedenlerle derede biriken zararlı maddeleri topladı, derenin düzenli akışını sağladı.

İlginizi çekebilecek diğer çevre haberleri:

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün yaptığı bu temizlik çalışması vatandaşlar tarafından teşekkürle karşılık buldu.