Manisa'da 3 mahallede planlı su kesintisi yapılacak

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü bir açıklama yaparak 3 mahallede planlı su kesintisi uygulaması yapılacağını duyurdu.
Manisa'da 3 mahallede planlı su kesintisi yapılacak

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü il genelinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlara daha sağlıklı su hizmeti sunmak için altyapı çalışmalarına hız verilirken bu çalışmalar nedeniyle zaman zaman su kesintileri olabiliyor. MASKİ üç mahalle için su kesintisi uygulaması yapılacağını açıkladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre yürütülen altyapı çalışmaları kapsamında 3 mahallede su kesintisi yapılacağı açıklandı.

MASKİ Genel Müdürlüğü 3 mahallede altyapı çalışmaları nedeniyle planlı su kesintisi yapılacağı uyarısında bulundu.

3 MAHALLEDE SU KESİNTİSİ OLACAK

MASKİ’den yapılan açıklamaya göre “İçme Suyu Daire Başkanlığımız tarafından Manisa merkezde yürüttüğümüz altyapı yenileme işimiz kapsamında 04.01.2024 Perşembe günü 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Mutlu, Topçu Asım, Lalapaşa Mahallelerinde planlı su kesintisi uygulanacaktır. Vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri alması önemle rica olunur” denildi.

SU TAŞKINLARINA ÖNLEM

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ani yağışlarda yaşanabilecek muhtemel su taşkınlarına karşı önlem almak amacıyla Şehzadeler ilçesine bağlı Utku, Akıncılar ve Peker mahallelerinde bulunan yağmursuyu ızgaralarında temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde ani ve yoğun yağışlardan kaynaklı yaşanabilecek su taşkınlarına karşı yağmursuyu ızgara temizliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Şehzadeler ilçesine bağlı Utku, Akıncılar ve Peker Mahallelerinde temizlik çalışması gerçekleştiriliyor. Ekipler özellikle trafik akışının da yoğun olduğu bölgelerde bulunan yağmursuyu ızgaralarının iç kısımlarındaki katı atıkları ve çöpleri temizleyerek oluşabilecek taşkınlara karşı önlem alıyor.