Manisa MASKİ çalışmalara aralıksız devam ediyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü il genelinde çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor.
Manisa MASKİ çalışmalara aralıksız devam ediyor

Daha Temiz Bir Manisa sloganı ile çalışmalarına devam eden Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri dere temizliklerine hız verdi. MASKİ ekipleri bir yandan temizlik çalışmalarına devam ederken bir yandan da öğrencileri tesislerinde gezdirerek eğitim çalışmalarına başlamıştı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ‘Daha Temiz Bir Manisa’ hedefiyle il genelinde dere temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Alaşehir ilçesine bağlı İstasyon mahallesinde temizlik çalışması gerçekleştirildi. Ekipler çeşitli nedenlerle derede biriken zararlı maddeleri topladı, suyun düzenli akışı sağladı. Mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

MANİSA'DA MASKİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri kentin dört bir köşesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. MASKİ ekipleri il genlinde dere temizliği, sondaj açma, altyapı çalışmalarına devam ederken öğrencileri de faaliyette olan tesisleri gezdirerek bilgilendiriyor.

maski-2.jpg

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

maski-3.jpg

Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Demirci ilçe merkezindeki mahallelere ulaşan suyun verimini artırmak ve yeni bir içme suyu kaynağı kazandırmak için başladığı sondaj çalışmalarını tamamladı.

maski-4.jpg

Sondajdan alınan numune teste gönderildi ve olumlu sonuçlanması durumunda hat bağlantıları yapılarak merkez mahallelerin kullanımına sunulacak.

Pek çok mahallede daha sağlıklı ve verimli içme suyu sağlamak adına çalışmalar da devam ederken MASKİ ekiplerinin Manisa il genelinde yeni projeler için ilk adımlarını atacağı ifade edildi.