Kütahya'da Emet Belediyesi alt yapı çalışmalarını hızlandırdı!

Kütahya Emet Belediyesi ilçede bulunan sokaklarda sıcak asfalt serimi, yağmur kanalı ve parke taşı serimi çalışmalarına hız verdi.
Kütahya'da Emet Belediyesi alt yapı çalışmalarını hızlandırdı!

Son dönemde Kütahya küresel iklim değişikliği nedeniyle sık sık yaşanan doğal afetlerle mücadele etmek zorunda kalırken bu kapsamda alt yapı çalışmalarına da hız verilmişti. Kütahya Emet'te de çalışmalar hızlandırılırken Belediye Fen İşleri ekipleri ana cadde ve arterlerde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladıklarını duyurdu.

Ekipler asfalt çalışmalarını tamamlamalarının ardından ara sokaklarda da parke taşı ve yağmur oluğu döşeme çalışmaları da başladı. Yapılacak olan çalışmalarda hem sokaklarda daha modern bir görünüm ve ulaşım imkanı hen de yağmur oluğu serimi ile aşırı yağışlarda su ve sel baskınlarının önüne geçmek amaçlandı.

EMET'TE PARKE TAŞI VE YAĞMUR KANALLARI SERİMİ DEVAM EDİYOR!

Kütahya’nın Emet ilçesinde alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı modernizasyonu çerçevesinde Belediye Fen İşleri ekipleri tarafından parke taşı ve yağmur kanalları döşeme çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi.

emet-2.jpg

İlçedeki altyapı çalışmalarının büyük bir kısmının tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, “ Ana cadde ve arterlerde sıcak asfalt çalışmalarını başarıyla tamamladık.

emet-3.jpg

Ayrıca, ara sokaklarda da parke taşı ve yağmur oluğu döşeme çalışmaları aralıksız devam etmektedir” dedi.

Devam eden çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ayrıca yeni çalışamaların da geleceğini ifade etti. Emet'te ana caddeler ve ara sokaklarda yağmur oluğu ve parke taşı döşeme çalışmaları vatandaşlar tarafından da takdir topladı.