Kütahya Simav'da karla mücadele sürüyor!

Kütahya'da etkili olan kar yağışı sonrasında ekiplerin kar ve buzlanmaya karşı mücadelesi tüm hızı ile devam ediyor.
Kütahya Simav'da karla mücadele sürüyor!

Kütahya Simav'da karla mücadele sürüyor! Türkiye yurda yeni giren soğuk ve kar yağışlı hava dalgasının etkisi altına girerken kar yağan iller arasında Kütahya'da yer almıştı.

Kütahya'da etkili olan kar yağışı sonrasında Simav Orma İşletme Müdürlüğü'ne bağlı olan ekipler teyakkuz haline geçirilirken, yolların açık tutulması için kar ve buza karşı mücadele başladı. Buzlanmadan dolayı oluşabilecek kazaların ve olumsuzlukların önüne geçmek isteyen ekipler canla başla çalışıyor.

KÜTAHYA'DA BUZLANMAYA KARŞI EKİPLER TEYAKKUZA GEÇİRİLDİ!

Kütahya’nın Simav ilçesini etkisi altına alan kar yağışı ile birlikte İlçe Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

simav-1.jpg

Kar yağışının ardından Simav Orman İşletme Müdürlüğüne ait greyder köy yollarında kar ve buzlanma ile mücadele ederken, üretim ve nakliyat güzergahlarında da kış şartlarında çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

simav-2.jpg

Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma ile buzlanmadan dolayı oluşabilecek tehlikelerin önüne geçilerek, ulaşımın aksamaması sağlanıyor.

Ekipler yolları açık tutmak, buzlanmanın önüne geçerek araçların güvenli bir şekilde seyirlerini sağlamak adına 7/24 vardiyalı olarak kesintisiz çalışırken öncelik kapanan yolların açılmasına verildi. Kesintisiz ulaşımın devam etmesi için çalışmaların devam edeceği ifade edildi.