Kütahya Hisarcık'ta 45 Milyon TL'lik yeni termal yatırım!

Kütahya Hisarcık Belediyesi tarafından 45 Milyon TL’ye mal olacak Esire Termal Tesisleri’nde Osmanlı Türk Hamamı ve olimpik Aqupark temeli törenle atıldı.
Kütahya Hisarcık'ta 45 Milyon TL'lik yeni termal yatırım!

Kütahya’nın Hisarcık Belediyesi önemli bir yatırıma daha imza atıyor. Esire Termal Tesisleri’nde yapılacak olan Osmanlı Türk Hamamı ve olimpik Aqupark temeli törenle atıldı. Bölgenin dikkat çeken Termal Turizm Merkezi olan tesis bu yeni eklemeler ile çok daha nitelikli hale gelecek.

Esire Termal Tesislerinde düzenlenen temel atma törenine Kütahya Valisi Musa Işın, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, Hisarcık Kaymakamı İsmail Tosun, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Ahmet Çümen, Emet İlçe Başkanı Ali Ceyhan, İl Genel Meclisi Üyeleri, daire amirleri, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

45 MİLYON TL'LİK YENİ YATIRIM!

Törenin açılışında yaptığı konuşmada göreve geldikleri 2014 yılından itibaren, Esire Termal Tesislerine büyük önem ve öncelik verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, "AK Parti hizmeti ile çok büyük projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2 kilometrelik ulaşım yolu, mescit, restoran binası, umumi tuvaletler, solar güneş aydınlatma sistemi, 8 adet yeni saatlik banyolar, mevcut apartların yenileme ve restorasyonu, yeni iki bloktan oluşan 24 apart daire, olmak üzere 50 Milyon liralık yatırım yaparak, bölgenin en hızlı büyüyen Termal Turizm Merkezi olduk. Bununla yetinmeyerek, yeni 7 adet saatlik banyo, 10 adet bungalov taş evler, Aqupark olimpik yüzme havuzu ve 30 Milyon proje bedeli ile Osmanlı Mimarisi Türk Hamamı projesi olmak üzere toplamda 45 milyon liralık yeni yatırımın temelini atarak bölgemize kazandırıyoruz” dedi.

Daha sonra protokol üyelerinin katılımıyla ilçe merkezinde yer alan oto galericilerinin daha modern bir yerde hizmet vermelerini sağlamak amacıyla Belediye tarafından Küçük Sanayi Sitesinde 385 metrekarelik alan yaptırılacak olan 11 iş yerinin bulunacağı galericiler sitesinin temeli atıldı.

Temel atma törenlerinde katılımcılara belediye tarafından pilav ve ayran ikram edildi.