Kütahya Emet Tavşanlı yolu tamamlanarak ulaşıma açıldı!

Kütahya'nın önemli ulaşım projeleri arasında yer alan Emet - Tavşanlı otoyolunun kalan 8 kilometrelik bölümü de tamamlanarak ulaşıma açıldı.
Kütahya Emet Tavşanlı yolu tamamlanarak ulaşıma açıldı!

Türkiye'de ulaşım projeleri tüm hızı ile devam ederken Kütahya'nın önemli ulaşım projeleri arasında yer alan Emet - Tavşanlı yolunun tamamlandığı açıklandı. Emet-Tavşanlı yolunun kalan 8 kilometrelik bölümündeki çalışmalar da tamamlanırken yol tamamiyle trafiğe açılmış oldu.

Konu hakkında açıklama AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay tarafından yapıldı. AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay yapmış olduğu açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma Bakanlığına ve Karayolları Bölge Müdürlüğüne teşekkürlerini sunarak yolun tamamlandığını ilan etti.

EMET-TAVŞANLI YOLU AÇILDI MI, TAMAMLANDI MI, SON DURUM NE?

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Emet-Tavşanlı yolunun 8 kilometrelik kalan kısmının tamamlanarak hizmete açıldığını duyurdu.

emet-yolu.jpg

İl Başkanı Mustafa Önsay, konuyla ilgili sosyal medya hesabından “Bizimkisi bir aşk hikayesi” şarkısı eşliğinde paylaştığı tamamlanan yolun dron görüntüsünde, “Emet-Tavşanlı yolumuzun 8 kilometrelik kalan kısmı hizmete açıldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma Bakanlığımıza ve Karayolları Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Bizimkisi bir aşk hikayesi. Bu aşk hiç bitmeyecek” ifadelerine yer verdi.

Söz konusu yol projesi trafiği büyük oranda rahatlatması ve ulaşımı kısaltması açısından büyük bir heyecanla bekleniyordu. Alt yapı ve üst yapı çalışmaları devam ederken devam eden projeler de Kütahyalı vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyordu. Yol projesinin eksik bölümü de tamamlanarak tamamı trafiğe açılmış oldu.