Kütahya DPÜ'de fidan dikme etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Eğitim Fakültesi yeni bir çevre etkinliğine daha imza attı ve düzenlenen törenle fidanlar toprakla buluşturuldu.
Kütahya DPÜ'de fidan dikme etkinliği

Orman Haftası tüm yurtta düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya devam ederken bu etkinliklerden birini de Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Eğitim Fakültesi imza attı. Fakültede düzenlenen özel etkinlikte 100 fidan toprakla buluşturuldu.

Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı'nın öncülüğünde Eğitim Fakültesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte fidan dikiminin ardından gitar konseri de verildi. Toplam 100 adet fidan düzenlenen tören kapsamında toprakla buluşurken orman haftasının yanı sıra yıl boyunca benzer etkinliklere yer verlieceği ifade edildi.

100 FİDAN ORMAN HAFTASINDA TOPRAKLA BULUŞTU!

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Eğitim Fakültesi tarafından Orman Haftası dolayısıyla düzenlenen “Bir Fidan da Sen Dik” isimli etkinlik çerçevesinde fakülte bahçesine 100 fidan dikildi. Eğitim Fakültesi bahçesinde Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı'nın öncülüğünde düzenlenen etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, akademik ve idari personel, öğrenciler, Orgeneral Asım Gündüz İlkokulu öğretmenlerinden Ayşe Aysun Aslan ve öğrencileri katıldı.

fidan-2.jpg

İlkokul öğrencilerinin konuşma yaptığı ve gitar konserisinin sunulduğu etkinlikte Fakültenin, DPÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı ile Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünden temin ettiği 100 adet fidan toprakla buluştu.

Orman Hatfası'na özel olarak düzenlenen fidan dikme törenine katılan öğrenciler hem doğanın korunması hem de yeşil alanların arttırılmasına yönelik olarak atılan önemli adıma dikkat çektiler. Öğrenciler böyle bir organizasyonun içinde olmaktan gurur duyduklarını dile getirdiler.