İzmir Karaburun'da hortum kabusu hayatı felç etti

İzmir’de olumsuz hayat koşulları bazı yerlerde vatandaşlara kabusu yaşattı. Hortum nedeniyle çatılar uçarken ağaçlar da devrildi.
İzmir Karaburun'da hortum kabusu hayatı felç etti

İzmir’de olumsuz hava koşullarının meydana geleceğine dair Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı uyarılar bugün gerçekleşti. Sağanak yağış ve fırtınanın yanında hortum da oluşunca vatandaşlar ne yapacaklarını bilemediler. Özellikle Karaburun ilçesinde vatandaşlar çok zor anlar yaşamak zorunda kaldılar.

HORTUM KABUSU YAŞANDI

Karaburun ilçesinde sağanak yağış ve fırtınanın içerisinde bir de hortum felaketi yaşandı. Küçükbahçe Mahallesi’nde meydana gelen hortum nedeniyle çatılar uçarken ağaçlar da devrildi. Ayrıca bir su tankerinin 30 metre uzağa fırlaması hortumun şiddetinin boyutunu net bir şekilde ortaya koydu.

KARABURUN İLÇESİNDE HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

İzmir’de etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle Karaburun ilçesinde hortum meydana geldi. Hortum nedeniyle bir su tankeri yaklaşık 30 metre uzağa fırlarken, evlerin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi.

METEOROLOJİNİN UYARILARI HAKLI ÇIKTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün İzmir için yapmış olduğu sağanak ve fırtına ikazının ardından kent merkezi ve ilçelerde sabah saatlerinde meydana gelen sağanak yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Karaburun ilçesinde ise sabah saatlerinde oluşan hortum, saniyeler içerisinde adeta yıktı geçti.

CAN KAYBI YOK, MADDİ HASAR OLUŞTU

Küçükbahçe Mahallesi’nde meydana gelen hortum nedeniyle bir su tankeri yaklaşık 30 metre uzağa fırladı. Ağaçları kökünden söken, evlerin çatısını uçuran hortum faciasında can kaybı olmadığı ve maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.