Denizli'de kuvvetli fırtına çatıları uçurdu araçlar zarar gördü

Yurdu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava dalgası Denizli'de de etkili olurken kuvvetli rüzgar şehirde yaşamı olumsuz etkiledi.
Denizli'de kuvvetli fırtına çatıları uçurdu araçlar zarar gördü

Türkiye yeni bir soğuk ve yağışlı hava dalgasının etkisi altına girerken 11 Ocak'a kadar Meteoroloji Genel Müdürlüğü alarm durumuna geçmişti. Şiddetli rüzgar ve fırtına yurdu etkisi altına alırken Denizli'de fırtına etkili oldu.

Denizli'de şiddetli rüzgar nedeniyle bazı evlerin çatıları uçarken, araçlarda çatılardan ve balkonlardan uçan eşyalar nedeniyle zarar gördü. Kuvvetli rüzgarın özellikle de Buldan'da hayatı olumsuz etkilediği ifade edilirken fırtına dün gece saatlerinde etkisini arttırmıştı.

DENİZLİ'DE ŞİDDETLİ FIRTINA ETKİLİ OLDU!

Denizli’nin Buldan ilçesinde gece saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli rüzgar çatıları uçurdu. Çatılardan kopan parçalar bazı araçlara zarar verdi.

denizli-1.jpg

Denizli’nin Buldan ilçesinde gece saatlerinde etkisini arttıran şiddetli rüzgar kentte adeta yıkıma yol açtı. Şiddetli rüzgar çok sayıda çatının uçmasına neden oldu.

denizli-2.jpg

Bir apartmanın çatısındaki güneş enerji sistemi ise koparak yola savruldu. Yoldan geçen bir anne ve çocuğu kopan güneş enerji sisteminin parçalarının altından kalmaktan son anda kurtulurken, bir araç zarar gördü.

Dün gece boyunca etkili olan fırtına Denizili genelinde hayatı olumsuz etkilerken uzmanlar kuvvetli rüzgar, şiddetli yağış, sel, ani su baskını ve fırtınanın ülke genelinde 11 Ocak tarihine kadar etkili olacağı konusunda uyarılarda bulundu.