Denizli Pamukkale'de üçlü kompleksin temelleri atıldı!

Pamukkale Belediyesi aile sağlığı merkezi, cami ve kreş projesini hayata geçirmek üzere temel atma töreni düzenledi.
Denizli Pamukkale'de üçlü kompleksin temelleri atıldı!

Pamukkale Asmalıevler Mahallesi'nde eksikliği duyulan aile sağlığı merkezi, 4-6 yaş kreş ve cami inşaatı için beklenen ilk adım atıldı ve projeye start verildi. Temel atma töreni düzenlenen projede 2 binada üçlü kompleks olarak 4-6 yaş arası için kreş, cami ve aile sağlıkı merkezi inşa edilecek.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Hayalini kurduğumuz bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Pamukkale Belediyesi, Asmalıevler’de önemli bir projeyi hayata geçirdi. “Pamukkale Belediyesi Asmalıevler Mahallesi Gülsüm Serter 4- Yaş Grubu Kreş, Cami ve Aile Sağlığı Merkezi”nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

DENİZLİ PAMUKKALE'YE ÜÇLÜ KOMPLEKS!

Denizli Pamukkale Belediyesi, Asmalıevler Mahallesi’nde ihtiyaç olan aile sağlığı merkezi, 4-6 yaş kreş ve cami iki ayrı bina ve tek projede yapıldı.

manset.jpg

Tesisin temel atma töreninde konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin ev sahipliği yaptığı törene AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk, MHP Denizli İl Başkanı Av. Mehmet Ali Yılmaz, Hayırsever Muhammet Serter, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

pamukkale-1.jpg

Törenin açılış konuşmasını yapan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Regaip Kandili’ne den gelen günde bu önemli tesisin temelinin atıldığına dikkat çekerek, “Benim hayallerimden biri de bu proje ile gerçekleşiyor.

pamukkale-4.jpg

Bu bölgede ihtiyaç olan kreş, aile sağlığı merkezi ve cami’nin temel atma töreni gerçekleştiriyoruz. İlk bloğunda çalışmaların başladığı tesisimizin ikinci bloğunun temelini atıyoruz. Camimizin temel atılacağı günün kandil gecesine denk gelmesi de bizi mutlu etti” dedi.

Temel atma törenine vatandaşlarda yoğun ilgi gösterirken projede yer alan caminin temelinin kandil gününe denk gelmesi de ayrıca sevinç yarattı. Vatandaşlar proje için belediye başkanına teşekkürlerini sunarken inşaatın hızla bitmesini temenni ettiler.