Aydın'da temizlenen Tabakhane Deresi yine çöplüğe döndü!

Efeler Belediyesi tarafından kısa süre önce temizlenen ve eski haline dönen Tabakhane Deresi ne yazık ki duyarsız kişilerin atıkları nedeniyle yeniden çöplüğe döndü.
Aydın'da temizlenen Tabakhane Deresi yine çöplüğe döndü!

Paşa Yayla'sının kalbinden doğarak Efeler'in içinden geçen Tabakhane Deresi ne yazık ki bir süredir duyarsız vatandaşların atıkları nedeniyle zor günler geçiriyor. Dönem dönem belediye ekipleri tarafından temizlenen ve doğal görünümüne kavuşan dere kısa sürede atılan atıklar nedeniyle yeniden çöplüğe döndü.

Daha önce belediye ekipleri tarafından defalarca temizlenen ve her seferinde kısa süre sonra eski haline dönen Tabakhane Deresi bir kere daha atıkların birikmesi ile çöplüğü andırdı. Kötü görüntünün yanı sıra derede oluşan kötü koku da vatandaşların rahatsız olmasına neden olurken duyarlı vatandaşlar ise sorunun kesin çözümü için dereye çöp atan kişilere ağır para cezası verilmesini talep etti.

TABAKHANE DERESİ ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ!

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan ve sürekli duyarsız vatandaşların hedefi haline gelen ve belediye ekiplerince zaman zaman temizlenen Tabakhane Deresi yine çöplüğe döndü.

tabakhane-2.jpg

Aydın’ın Paşa Yaylası’ndan doğarak Efeler’den geçen Tabakhane Deresi, duyarsız vatandaşların hedefi olmaya devam ediyor. Defalarca temizlenen dere, yeniden atılan çöpler dolayısıyla adeta yine şehir çöplüğe döndü.

tabakhane-3.jpg

Her gün binlerce kişinin gelip geçtiği Zafer Meydanı'nda dere içerisinde olan çöpler, çevre sakinlerini de rahatsız etmeye başladı.

tabakhane-5.jpg

Kötü görüntünün yanı sıra biriken çöp yığınları nedeniyle dereden yükselen pis kokudan da şikayetçi olan vatandaşlar ise dereye çöp atan kişilere yaptırım uygulanmasını talep etti. Derenin düzenli olarak temizlenmesinin soruna çare olmadığını belirten vatandaşlar dereye çöp atan kişilerin cezalandırılmasını istedi.