Aydın ve Muğla'da sağanak yağış etkili oluyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Ege Bölgesi'nde başlayan sağanak yağış etkisini arttırdı.
Aydın ve Muğla'da sağanak yağış etkili oluyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile hafta sonunun pek çok ilde yağışlı geçeceği uyarısı yapılmıştı. Beklenen yağışlar başlarken yağışların Aydın ve Muğla'da etkili olduğu ifade edildi.

AYDIN EFELER'DE ETKİLİ SAĞANAK YAĞIŞ!

Aydın’ın Efeler ilçesinde etkisini artıran sağanak yağışla birlikte yağmur hayatı olumsuz etkilerken, yağmura hazırlıksız yakalananlar ıslanmaktan kaçamadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından sağanak yağış etkisini göstermeye başladı.

yagis-1-001.jpg

Yağışlar nedeniyle bazı bölgelerde su birikintileri oluşurken, yağmura hazırlıksız yakalananlar ıslanmaktan kurtulamadı. Meteoroloji’den yapılan bilgilendirmelerde, yağışın gün boyu devam edeceği kaydedilirken vatandaşlardan dikkatli ve duyarlı olmaları istendi.

yagis-2-001.jpg

MUĞLA'DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİSİNİ ARTTIRDI!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde başlayan ve yer yer şiddetini arttıran gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinin de uyarıda bulunduğu, gök gürültülü sağanak yağış etkisini göstermeye başladı.

yagis-3-001.jpg

Yer yer su birikintilerin oluştuğu kentte sürücüler hızlarını düşürerek ilerlerken, yağmura hazırlıksız yakalananlar da ıslanmaktan kurtulamadı. İlçede etkili olan yağışın kent genelinde yaşamı olumsuz etkilediği gözlenirken, belediye ekipleri de yaşanabilecek herhangi bir olumsuz duruma karşı önlemler aldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 5 günlük hava durumu tahmin raporu ile sağanak yağışların hafta sonu ve önümüzdeki hafta da bölgede etkili olacağı uyarısı yapıldı.