Aydın Milli Parkı’nı bayram boyunca 32 binden fazla kişi ziyaret etti

Aydın Milli Parkı her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram döneminde ziyaretçi akınına uğradı. Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı'nı sadece 9 günlük bayram tatilinde 32 binden fazla kişi ziyaret etti.
Aydın Milli Parkı’nı bayram boyunca 32 binden fazla kişi ziyaret etti

Doğal güzellikleriyle herkes tarafından beğenilen Aydın Milli Parkı'nı 32 bin 737 kişi ziyaret etti. 9 günlük bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar, bu güzel günleri sahil kenarında geçirdİ.

Bayram boyunca havaların mevsim normalleri üzerinde olması sebebi ile bu durumu fırsat bilenler Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan Dilek Yarımadası'na akın etti.

9 GÜNDE 32 BİNDEN FAZLA KİŞİ ZİYARET ETTİ.

Aydın’da yaban hayatının son sığınağı olarak kabul edilen Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı’na 9 günlük bayram tatilinde 32 bin 737 kişi ziyaret etti.

aw182533-02-min.jpg

GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDILAR

Doğal güzelliğiyle her sene çok sayıda kişinin ziyaret ettiği Kuşadası’ndaki Dilek Yarımadası Milli Parkı, bayram tatilinde de vatandaşların akınına uğradı. Eşsiz doğal güzelliği ve canlı çeşitliliği ile her sene yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda kişinin geldiği Kuşadası Güzelçamlı’daki Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda manzara bayram tatilinde de değişmedi. Havaların mevsim normallerinde seyretmesiyle birlikte bayram tatilini sahil kenarında geçirmek isteyen çok sayıda vatandaş Milli Park’a gelirken, 9 günlük bayram tatilinde 32 bin 737 kişi Milli Parkı ziyaret etti. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Milli Park’a gelen vatandaşlar sıcak havada denizin ve doğanın keyfini sürdü. 9 günlük bayram tatilini fırsat bilenler Milli Parkı ziyaret etti, güneşin tadını bol bol çıkardı. Tatil boyunca Milli Parkı 30 binden fazla kişinin ziyaret ettiği ortaya çıktı.