Aydın Kuşadası yolları yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi tarafından ilçede yer alan yolların yenilenmesine tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda Kirazlı yolu bakıma alındı.
Aydın Kuşadası yolları yenileniyor!

Kuşadası kent genelinde yol yapım çalışmalarına hız verilirken Kuşadası Belediyesi bu kapsamda Kirazlı Yolu 1. ve 2. sokaklarında çalışmalarına başladı. Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında eskiyen asfalt zemin sökümü yapılırken yola kilit parke taşı serimi yapılıyor.

Ekipler ilk olarak belirlenen adreslerde zemin düzenleme çalışması yaparken ardından da serime uygun hale gelen yola kilit parkesi döşeniyor. Kuşadası'nın caddeleri ve sokakları yenilenirken yaya trafiği yoğun olan bölgelerde çalışmalar ekipler tarafından vardiyalı olarak daha hızlı bir şekilde tamamlanıyor.

KUŞADASI KİRAZLI YOLU YENİLENİYOR!

Kuşadası Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen yol yapım çalışmaları Kirazlı Yolu 1. ve 2. sokaklar ile sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgede bir yandan zemin düzenleme çalışması yaparken bir yandan da parke seriyor.

kusaadis-1.jpg

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in göreve gelmesi ile kent genelinde başlayan yol yapım seferberliği devam ediyor.

kusadaasi-4.jpg

Son 5 yılda Kuşadası’na 933 milyon 702 bin TL'lik yatırımla 218 kilometre yol kazandıran Kuşadası Belediyesi, İkiçeşmelik Mahallesi Kirazlı Yolu 1. ve 2. sokaklarda yol yapım çalışmasına başladı.

kusadasig-3.jpg

5 bin 600 metrekarelik alanda çalışmalarını sürdüren ekipler, eskiyen asfalt zemin sökümü ile kilit parke taşı serme işlemini eş zamanlı olarak yürütüyor.

Ekipler yol çalışmasını kısa sürede tamamlamaya çalışırken kilit taşı döşeme işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kirazlı Yolu 1. ve 2. sokaklar tekrar vatandaşların kullanımına açılmış olacak.