Aydın Efeler'de sağanak yağış etkili oldu

Aydın il genelinde sağanak yağış etkili olurken Efeler'de sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.
Aydın Efeler'de sağanak yağış etkili oldu

Aydın Efeler'de sağanak yağış etkili olurken yollarda su birikintileri oluştu. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar saçak altlarına saklanarak kendilerini korumaya çalışırken esnaflar ise işyerlerine su girmesini önlemek adına tedbir almaya çalıştı.

Sağanak yağışın etkili olduğu ilçede belediye ekipleri tedbirlerini arttırırken bölgede trafik yoğunluğu oluşmaması adına çalışmalar hızlandırıldı. Ekipler teyakkuz durumunda hazır bekletilirken gelen her ihbarın değerlendirileceği ifade edildi.

AYDIN EFELER'DE SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ!

Aydın'ın Efeler ilçesinde etkili olan sağanak yağışlarla birlikte, bazı bölgelerde küçük su birikintileri meydana gelirken, yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar da saçak altlarına saklanmaya çalıştı. Aydın’ın Efeler ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış öğle saatlerinde de devam etti.

aydin-3.jpg

Dışarıya çıkan bazı vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalanınca saçak altlarına saklanmaya çalışırken, yer yer araç trafikleri meydana geldi. Yağışla birlikte bazı cadde ve sokaklarda ise küçük su birikintileri oluştu.

aydin-4.jpg

Bazı esnafların ise dükkanlarının önünde su birikimini oluşmasını engellemek için tedbir aldıkları ve temizlik çalışması yaptıkları belirtildi. Sağanak yağışın etkili olmasının ardından belediye ekipleri teyakkuz durumuna geçirilirken vatandaşların mağdur olmaması adına ek tedbirlerin alınacağı belirtildi.