Aydın Didim'de su ürünleri kontrol altında

Aydın'a bağlı olan Didim ilçesinde yer alan limanlarda su ürünlerine yönelik olarak yapılan denetimler arttırıldı.
Aydın Didim'de su ürünleri kontrol altında

AYDIN (İHA) - Türkiye'nin önemli su ürünleri merkezlerinden biri olan Didim'de Didim Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen kontroller arttırıldı. Yapılan kontrollerde ağ ölçüm ve balık boy denetimleri yapıldı.

AYDIN DİDİM'DE SU ÜRÜNLERİ KONTROL EDİLDİ!

Aydın il genelinde su ürünlerine yönelik denetimler sıkılaştırılarak devam edilirken bu denetimlerden biri de Didim ilçesinde yapıldı. Didim'de yer alan limanları gezen Didim Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde su ürünlerine yönelik denetimi sıkılaştırdı.

Aydın’ın Didim ilçesinde limanda su ürünleri kontrolleri yapıldı. Didim Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde su ürünlerine yönelik kontrollerine devam ediyor. Didim İlçe Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ekipleri tarafından Liman bölgesinde marka, ağ ölçüm ve balık boy denetimi gerçekleştirildi.

denetim-sikilastirdi.jpg

Yapılan denetimlerde balıkların avlanabilir boylarının belirlenmesi hususuna dikkat edilirken balıkçılık için denetimlerin ekipler tarafından düzenli olarak sürdürüleceği belirtildi. Denizlerimizin hepimizin ortak mirası olduğu belirtilirken balıkçılık sektörünün devam etmesi için avlanma yasaklarının önemine dikkat çekildi.