Aydın Didim’de deniz sezonu bu yıl erken açıldı

Aydın’ın turistlik ilçeleri arasında olan Didim’de bu yıl deniz sezonu oldukça erken açıldı. Pek çok kişi Ramazan Bayram tatilini fırsat bilerek kendini sulara attı.
Aydın Didim’de deniz sezonu bu yıl erken açıldı

Ramazan Bayramı için tatil süresi 9 gün olarak açıklanmıştı. Bunu fırsat bilen pek çok kişi tatil için Didim’e akın etti.

Sıcak havanın tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar kendini Altınkum Plajı’na attı. Bölgedeki pek çok işletme tatil için gelenlere hizmet verirken, Didim’e gelenlerin yoğun olduğu görüldü.

VATANDAŞLAR DENİZE GİRDİ

Ramazan Bayramı dolayısıyla birçok vatandaş sahillere akın ederken, Aydın'ın turizm ilçelerinden olan Didim'de deniz sezonu bayram tatili ile açıldı. 9 günlük bayram tatilinde ilçeye gelen tatilciler, güzel ve güneşli havanın tadını çıkardı. Dünyaca ünlü Altınkum plajına akın eden vatandaşlar denize girdi. Temmuz ayını aratmayan görüntülerin yaşandığı Altınkum'da sıcaktan bunalanlar kendilerini serin sulara bırakırken, bayram tatilinden dolayı Yalı Caddesi'ndeki bir çok işletme de müşterilerini ağırladı. Belediyeye ait kafelerde de yoğunluğun olduğu gözlemlendi.

aw181073-03.jpg

YOĞUNLUK HAFTA SONUNA KADAR DEVAM EDEBİLİR

Bölgedeki yoğunluğun hafta sonuna kadar sürmesi bekleniyor. 9 günlük bayram tatilini tatil bölgesinde değerlendirmek isteyenlerin tercihi genellikle Aydın Ege Bölgesi'nden yana oldu. Belediyeye ait olan kafe ve restoranlarda müşterilerin yoğunlaştığı da dikkatlerden kaçmadı.