Aydın Buharkent pazaryeri ihalesi için imzalar atıldı!

Aydın'ın yeni pazar yeri için beklenen imzalar atıldı. Buharkent Pazaryeri ihalesi tamamlandı.
Aydın Buharkent pazaryeri ihalesi için imzalar atıldı!

Aydın'da büyük umutlarla beklenen Buharkent Pazaryeri için resmi imzalar atıldı. Buharkent ilçesine yapılması planlanan pazaryeri için Buharkent Belediyesi 8. kez ihaleye çıkarken bu sefer yüklenici firmayla anlaşma imzalandı.

İmzaların atılmasının ardından açıklama yapan Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Buharkent Pazaryeri'nin inşaatına bu ay içinde başlanacağını ve projeye ilk kazmanın mutlaka vurulacağını ifade etti. 2 Ocak 2024 tarihi itibariyle dev projenin sözleşmesi imzalanırken Buharkentlilerin ihtiyaç duydukları modern pazar yeri kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak.

BUHARKENT PAZARYERİ İNŞAATI İÇİN İLK KAZMA VURULUYOR!

Aydın’ın Buharkent İlçesinde yapılması planlanan ve 8.kez ihaleye çıkılan Buharkent Pazar Yeri için yüklenici firma ile imzalar atıldı. Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, pazaryerinin inşaatının bu ay içinde başlayacağını ifade ederek, “8. defa yapılan Pazaryeri ihalesini gerçekleştirdik.

buharkent-1.jpg

Yapım sözleşmesi, 2 Ocak 2024 tarihinde müteahhit firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Kıyasettin Demir ile imzalanmıştır. Bu ay inşaat çalışmalarına başlanacak ve projenin en kısa sürede tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunulması hedeflenmektedir.

buharkent-3.jpg

Bu önemli projenin ilçemize ve hemşehrilerimize kazandıracağı değerlerden dolayı büyük bir heyecan duyuyoruz. Proje, esnaflarımıza modern ve hijyenik bir çalışma ortamı sunacaktır. İlçemize yeni bir cazibe merkezi kazandıracaktır. Ekonomik kalkınmaya katkıda bulunacaktır. Bu önemli projenin ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi

Buharkent Pazaryeri ilçede yaşayan vatandaşların modern bir pazaryerine olan ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlayacak. Proje ilçenin en önemli üst yapı projeleri arasında yer alırken kısa sürede tamamlanarak hizmete alınması bekleniyor.