Ankara’da yaşayanlar için 29 Nisan uyarısı geldi! 24 saat boyunca..

Ankara'da yaşayanları yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Konuya Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre 29 Nisan uyarısı yapıldı. 24 saat boyunca süreceği açıklandı. İşte detaylar..
Ankara’da yaşayanlar için 29 Nisan uyarısı geldi! 24 saat boyunca..

Ankara Büyükşehir Belediyesi faaliyetlerine ve belediye çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda aktarılan son habere göre Mavi Gök Rekreasyon alanında yarın tüm gün boyunca ilaçlama çalışmasının yapılacağı açıklandı.

Bu sebeple Mavi Göl’e gitmek isteyenler için 1 gün boyunca vatandaşların kullanımına kapalı olacağı açıklandı. Vektörel mücadele kapsamında haşerelere karşı ilaçlama yapılacağı duyuruldu.

RESMİ OLARAK AÇIKLANDI

Konuya ilişkin Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Yapılan paylaşımda konuya ilişkin, “Mavi Göl Rekreasyon alanında yarın (29 Nisan 2024) vektörel mücadele kapsamında haşerelere karşı ilaçlama yapılacağından alanın kullanımı 24 saat süre ile vatandaşların kullanımına kapalı olacaktır” denildi.

KULLANIMA KAPALI OLACAK

Ankaralıların en çok ziyaret ettiği ve piknik alanı olarak bilinen Mavi Göl’de vatandaşların daha fazla verim alabilmesi için mevsim gereği olarak ilaçlama çalışması yapılacak. İlaçlama sebebi ile Mavi Göl 1 gün boyunca vatandaşların kullanımına kapalı olacağı açıklandı.

Şehir merkezine yakınlığı ile sevilen Mavi Göl’de belediye ekipleri 29 Nisan’da ilaçlama çalışması yapılacak. Haşerelere karşı yapılacak olan ilaçlama çalışması sebebi ile sağlık açısından alanın kullanımı 24 saatliğe kapalı olacak.

ANKARALILAR AKIN EDİYOR

Özellikle bahar ve yaz aylarında başkentlilerin en çok ziyaret ettiği yerler arasında olan Mavi Göl, piknik yapımı ve hafta sonunu değerlendirme açısından uygunluğu ile biliniyor. Park içerisinde piknik alanları, bisiklet yolları ve büfeler ziyaretçilerin kullanımına açık. Şehrin pek çok noktasından ulaşımın kolay bir şekilde sağlandığı Mavi Göl’e pek çok Ankaralı özel araçları ile gitmeyi tercih ediyor.

Mavi Göl’ü ziyaret edenlerin keyifli dakikalar geçirmesi için bölgenin yarın ilaçlanacağı açıklandı. Bu sebeple Mavi Göl’e yarın gideceklerin planlarını ona göre yapması gerektiği ifade edildi.