Adana'da deprem oldu! AFAD son dakika deprem açıklaması!

AFAD Deprem Dairesi'nin son dakika açıklamasına göre Adana'da bir deprem meydana geldi. Depreme dair gelişmeler açıklanırken depremin büyüklüğü de duyuruldu.
Adana'da deprem oldu! AFAD son dakika deprem açıklaması!

Türkiye'nin deprem ülkesi olduğuna dair en büyük kanıt olan sık sık yaşanan depremlere bir yenisi daha eklendi. AFAD Deprem Dairesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Adana'da bir deprem gerçekleşti. Depremin merkez üssü ve büyüklüğü ile alakalı olarak bilgilendirme yapan AFAD Deprem Dairesi deprem sonrası gelişmelere dair de açıklama yaptı.

ADANA'DA DEPREM OLDU AÇIKLAMASI!

AFAD Deprem Dairesi tarafından verilen bilgilere göre Adana'da bu gece saat 01:01'de bir deprem oldu. Bu depremin merkez üssünün Adana'nın Saimbeyli ilçesi olduğu bildirildi. Depremin büyüklüğü 4,4 olarak açıklanırken derinliğinin 12,56 km olduğu açıklandı. Deprem ile alakalı teknik bilgileri duyuran AFAD Deprem Dairesi deprem sonrası gelişmelere dair de bilgi verdi.

afad-deprem.jpg

KISA SÜRELİ PANİK!

Adana Saimbeyli'de gerçekleşen deprem Adana'da, ilçelerinde ve komşu yerleşim yerlerinde hissedildi. Depremin verdiği sarsıntıdan dolayı kısa süreli bir panik yaşandı. Sarsıntının kısa sürmesi ise vatandaşlara derin bir nefes aldırdı.

Deprem sonrası gelişmelerin AFAD Deprem Dairesi tarafından takip edildiği bildirildi. Vatandaşlardan şu ana kadar herhangi bir olumsuz ihbar alınmadığı açıklanırken depremin Adana'da bir yıkıma neden olmayacağı düşünülüyor. Ancak tedbiren anında müdahale edilebilmesi için gerekli ekiplerin hazır bulundurulduğu bildirildi.

DEPREM NE ANLAMA GELİYOR?

Adana Saimbeyli'de gerçekleşen depremin ne anlama geldiği en çok merak edilen konu oldu. Adana Saimbeyli 6 Şubat depremini yakından hisseden bir merkez olarak biliniyor. Dolayısıyla bu son depremin bir artçı deprem olma ihtimali çok kuvvetli olarak görülüyor. Deprem uzmanlarından şu ana kadar herhangi bir açıklama gelmedi. Bu açıklamanın sabah saatlerinde gelmesi bekleniyor.