Uşak'ta kamyon çarpan yaşlı kadın hayatını kaybetti!

Uşak’ta karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı kadına kamyon çarptı. Kamyonun feci şekilde çarptığı yaşlı kadın kaza yerinde hayatını kaybetti.
Uşak'ta kamyon çarpan yaşlı kadın hayatını kaybetti!

Uşak’ta oldukça üzücü bir trafik kazası meydana geldi. 77 yaşındaki yaşlı kadın Güre köyü yakınlarında karşıdan karşıya geçmek istedi. Bu sırada yolda seyir halinde olan kamyon yaşlı kadına çarptı.

Kamyonun feci şekilde çarptığı yaşlı kadın henüz olay yerinde daha sağlık ekipleri gelmeden hayatını kaybetti. Sağlık ekipleri kaza yerinde yaptıkları ilk incelemede yaşlı kadının hayatını kaybettiğini tespit ettiler.

KAMYON YAŞLI KADINA ÇARPTI!

Kaza, Uşak-İzmir karayolu Güre köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Uşak istikametinden İzmir istikametine gitmekte olan Y.H. idaresindeki kamyon, yolun karşısına geçmeye çalışan Nazife Karakoç’a (77) çarptı.

CENAZE HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede Nazife Karakoç’un hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemelerden sonra Nazife Karakoç’un cenazesi, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kamyon sürücüsü Y.H. gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazaya dair polis ekipleri tarafından bir rapor hazırlanacak ve kazanın neden olduğu, kamyonun hızı gibi ayrıntılar tespit edilecek. Bu sürecin ardından kamyon şoförün adliyeye sevk edilmesi ve hakkında kararın orada verileceği bildirildi.