Uşak'ta kaçak sigara operasyonu yapıldı!

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda kaçak sigara ele geçirildiği açıklandı.
Uşak'ta kaçak sigara operasyonu yapıldı!

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından kaçakçılık suçları ile alakalı olarak il genelinde operasyonlara imza atılmaya devam ediliyor. Gelen ihbarlar ile elde edilen istihbaratları değerlendiren ekipler yaptıkları operasyonlarla kaçakçılığa kent genelinde müsaade etmiyorlar.

Son olarak Uşak İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri başarılı bir kaçakçılık operasyonuna imza attılar. Ekipler elde ettikleri bilgileri değerlendirip bir adresi tespit ettiler. Bu adrese yapılan operasyonda ise kaçak sigara yakalandı.

KAÇAK SİGARAYA GEÇİT YOK

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince bir adrese yapılan operasyonda çok kaçak sigara ele geçirildi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, edinilen bilgiler çerçevesinde bir adrese operasyon düzenledi. Operasyonda 24 bin 200 adet kaçak makaron ve 2 adet sigara sarma makinesini ele geçirildi. Yapılan operasyonda 1 kişi hakkında 5607 SKM suçu kapsamında adli tahkikat başlatıldı.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü il genelinde her türlü kaçakçılık ile alakalı olarak çalışma yürütüyor. Kaçakçılık yaparak haksız kazanç sağlayanlara yönelik bu operasyonların süreceği bildirilirken yakalanan şüphelilerin adalete teslim edilerek hak ettikleri cezaları almalarının sağlanacağı belirtildi.