Kütahya'da tarlaya uçan otomobilde 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı!

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.
Kütahya'da tarlaya uçan otomobilde 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı!

KÜTAHYA (İHA) – Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde ölümlü trafik kazası meydana geldi. Çavdarhisar-Gediz kara yolu Efendiköprüsü mevkiinde gerçekleşen trafik kazası otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle oldu.

Trafik kazasında savrulan araç yol kenarında bulunan tarlaya düşüp ağaca çarparak durabildi. Meydana gelen bu kazada araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Yine araçta bulunan üçüncü kişi ise yaralı olarak kurtarıldı.

TARLAYA UÇUP AĞACA ÇARPTI!

Edinilen bilgiye göre, S.D. (30) yönetimindeki otomobil, Çavdarhisar-Gediz kara yolu Efendiköprüsü mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tarlaya savrularak ağaca çarptı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri sürücü S.D. ile araçtaki S.Ç.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan K.D. (33) ise ambulansla Kütahya Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden S.Ç. Eskişehir'de, sürücü S.D. ise memleketi Sinop'ta toprağa verildi.

Meydana gelen trafik kazası ile alakalı olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi. Kazada ikinci bir aracın olmaması, kazayı yapan otomobilin sürücüsünün hayatını kaybetmesi ile jandarmanın yapacağı teknik incelemenin ardından soruşturmaya son verilmesi bekleniyor.

Öte yandan gerçekleşen trafik kazasında yaralı olarak kurtarılıp Kütahya Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan K.D.’nin durumunun ağır olmadığı ama tedavi sürecinin biraz uzun olabileceği bildirildi.