Kütahya'da otomobiller kafa kafaya çarpıştı, 5 kişi yaralandı!

Kütahya Tavşanlı’da ters şeride giren otomobil trafik kazasına neden olurken meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Kütahya'da otomobiller kafa kafaya çarpıştı, 5 kişi yaralandı!

KÜTAHYA (İHA) – Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde 5 kişinin yaralandığı bir trafik kazası meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre kaza Dağçeşme Mahallesi Çevre Yolunda gerçekleşti. Bir otomobilin ters şeride girmesi ile beraber yolunda ilerleyen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile beraber araçların içerisinde olanlar kazadan yaralı kurtulabildiler. Çevredekilerin kazayı 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar etmeleri üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri her iki otomobilin içerisinde olan 5 kişiyi de araçlar çıkarıp ambulanslar ile hastaneye kaldırdılar.

TERS YÖNE GİRDİ!

Edinilen bilgilere göre, Dağçeşme Mahallesi Çevre Yolunda Tunçbilek istikametinde gitmekte olan otomobil ters şeride girerek kazaya sebebiyet verdi. Y.K. idaresindeki otomobil Balıkesir Yolu istikametine seyir halinde iken, Balıkesir istikametinden Tavşanlı istikametine ters yönden seyreden M.Ö. idaresindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

5 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada, otomobil sürücüsü M.Ö. ile diğer otomobilin sürücüsü Y.K. ve otomobilde yolcu konumunda olan S.T., P.K. ve E.K. yaralandı. Yaralılar 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Meydana gelen trafik kazası ile alakalı olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi. Ters yöne giren aracın yüzde 100 kusurlu olduğu araçta soruşturmanın bu yönde başlatıldığı ve devam edeceği belirtildi.

Öte yandan yaralı olarak hastaneye kaldırılan 5 kişinin de durumlarının genel olarak iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.