İzmir'de polisin baskın yaptığı evden cephanelik çıktı!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda bir evde mühimmat ele geçirildi.
İzmir'de polisin baskın yaptığı evden cephanelik çıktı!

İZMİR (İHA) – İzmir’in Bayraklı ilçesinde Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından alınan bir ihbar değerlendirilerek operasyon yapıldı. Bu operasyonun öncesinde bir evde çok sayıda ruhsatsız tabanca olduğuna dair bilgi edinildi. Bunun üzerine polis ekipleri operasyon için düğmeye bastı.

SAVCILIK İZİN VERDİ

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin operasyon öncesi ulaştığı bilgileri ilgili savcılık ile paylaşması üzerine operasyona izin verilerek evde arama yapılması için izin çıkarıldı. Bunun üzerine eve giren ekipler ruhsatsız tabancaları ve diğer mühimmatları ele geçirdi.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde polis ekipleri tarafından bir eve gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve mühimmat ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

4 RUHSATSIZ TABANCA YAKALANDI

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ilçedeki bir evde çok sayıda ruhsatsız tabanca ve mühimmat bulunduğuna dair bilgi üzerine çalışma başlattı.

Savcılıktan alınan talimatla adrese gerçekleştirilen operasyonda, 4 ruhsatsız tabanca, 22 şarjör, 433 fişek ve tabancalara ait parçalar ele geçirildi.

Olayla ilgili ev sahibi S.K. gözaltına alınırken, şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Şüphelinin emniyette sorgulaması devam ederken bu sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Savcılığın kararı ile şüpheli mahkemeye sevk edilecek veya serbest bırakılacak. Ancak şahsın mahkemeye sevk edilerek tutuklanması bekleniyor.