Aydın’daki o yolda yine trafik kazası oldu!

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir otomobil ve motosiklet çarpıştı. Bölgedeki vatandaşlar sık sık aynı noktada meydana gelen kazalara karşın önlem alınmasını istedi.
Aydın’daki o yolda yine trafik kazası oldu!

Olay Efeler ilçesinin Hasan Efendi Mahallesi’nde meydana geldi. Bugün saat 15.00 civarında meydana gelen olayda otomobil ve motosiklet çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü düşerek yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı ilk müdahale sonrasında yaralıyı hastaneye kaldırdı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Kaza, Hasan Efendi Mahallesi Kızılay Caddesi ile Batı Gazi Bulvarı kesişiminde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosiklet ile otomobil çapıştı. Çarpışmanın etkisi ile devrilen motosikletten düşen sürücü yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri bacağından yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ÇEVRE SAKİNLERİ TEDBİR ALINMASINI İSTİYOR

Kazaya tanık olan çevredeki vatandaşlar, bu bölgede sık sık kaza yaşandığını belirtti. Ambulansların da sıkça kullandığı bölgede trafiğin yoğun olduğu ve sürücüler için ciddi tehlike oluşturduğunu dile getiren vatandaşlar, konuyla ilgili yetkililerin bu bölgeye acilen önlem almasını ve can kayıplarını önlemek için gereken düzenlemeleri yapmasını talep ettiler.

Ekipler, kazaya ilişkin soruşturma başlattı.