Aydın'da trafik magandasının neden olduğu kazada 3 kişi yaralandı!

Aydın’ın Efeler ilçesinde iddiaya göre bir sürücünün makas attı ve o sırada yolda seyir halinde olan iki araç çarpıştı. Makas atan aracın sürücüsü aracıyla kaza yetinden kaçarken kazada 3 kişi yaralandı.
Aydın'da trafik magandasının neden olduğu kazada 3 kişi yaralandı!

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir trafik magandası feci bir kazaya neden oldu. Kurallara uymayarak hem kendisini hem de trafiği tehlikeye atan sürücü aracı ile makas atınca olanlar oldu. Makas atması ile seyir halindeki iki farklı aracın çarpışmasına neden olan trafik magandası hemen olay yerinden kaçtı.

Gerçekleşen trafik kazasında ise 3 kişinin yaralandığı belirtildi. Araçların sürücülerinden birisi yola savrulurken bir kadın da otomobilde sıkıştı. Olay yerine gelen sağlık, polis ve itfaiye ekipleri kazaya müdahale ettiler. Yaralılar hastanede tedavi altına alındılar.

TRAFİK MAGANDASI KAZAYA NEDEN OLDU

Olay, Efeler ilçesi Işıklı Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İzmir Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir otomobilin sürücüsünün akan trafikte makas attığı iddia edildi. Tehlikeli hareketler yapan sürücünün, aynı istikamette seyir eden iki ayrı aracın kaza yapmasına neden oldu. Kazaya neden olan araç ise hızla olay yerinden kaçtı.

Kazada sürücülerden biri yola savruldu. Bir kadın ise araçta sıkıştı. Işıklı Kavşağı, kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatıldı. Yaralıların yardımına önce vatandaşlar koşarken, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdiler. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Polis kaza ile alakalı olarak soruşturma başlattı. Makas atarak kazaya neden olan trafik magandasının bulunabilmesi için çalışma yapılıyor. Olay yerinden kaçan trafik magandasının kısa süre içerisinde yakalanarak adalete teslim edilmesi bekleniyor.